Mattia Pasini het snelst op zaterdagochtend in Mugello

299
pasini
Mattia Pasini | foto© Racesport.nl - Nico Schneider

Mattia Pasini heeft zaterdagochtend in Mugello de snelste tijd laten noteren tijdens de derde vrije training. De Italiaanse veteraan was het snelst voor Takaaki Nakagami en Simone Corsi. RW Racing GP coureur Axel Pons noteerde in deze sessie een keurige zevende rondetijd.

Een strak blauwe hemel, heerlijke temperaturen en een fantastische sfeer zorgden zaterdagochtend in Mugello voor nagenoeg perfecte omstandigheden tijdens de derde vrije training.Waren het tijdens de eerste dag nog de twee Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Racing Team coureurs Franco Morbidelli en Alex Marquez die de eerste twee vrije trainingen domineerden, zaterdagochtend tijdens de derde vrije training was het veteraan Matti Pasini die het snelst was en met een snelste rondetijd van 1’51.963 als enige coureur onder de 1’52 grens wist te duiken.

Achter Pasini was het Takaaki Nakagami die zaterdagochtend de tweede tijd op de klok wist te zetten gevolgd door Simone Coris, en de twee Estrella Gailicia 0,0 Marc VDS coureurs Mrobidelli en Marquez.

Xavi Vierge noteerde de zesde rondetijd voor de in Nederlandse dienst rijdende Axel Pons, Miguel Oliveira, de met een pijnstillende injectie rondrijdende Luca Marini en Tom Lüthi.

 

Handige links Gran Premio d’Italia Oakley:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag