Max Neukirchner verwerpt ernstige beschuldigingen

222
max-neukirchner
Max Neukirchner | foto© Max76 Events

Max Neukirchner kwam dinsdag 12 januari op een vervelende manier in het nieuws. Circuitdagen organisator Valentinos Trackdays 2.0 beschuldigde de voormalig World Superbike coureur- samen met zijn wee zakenpartners – in een verzonden nieuwsbrief van diefstal en fraude. De Duitser verwerpt alle beschuldigen en onderneemt gerechtelijke stappen tegen hen.

De nieuwsbrief van Track Days organisator Valentinos Trackdays 2.0 heeft voor een flinke opschudding gezorgd. De beschuldigen van Dieter Trissler aan het adres van Max Neukirchner en zijn zakenpartners Armin Scherdan en Astrid Cavegn logen er namelijk niet om.

Lees ook: Max Neukirchner verwikkeld in vervelend juridisch gevecht

De beschuldigingen hebben betrekking op de nieuwe activiteiten van de inmiddels 37-jarige ex World Superbike coureur die met zijn bedrijf ‘Top Superbike’ binnenkort onder de handelsnaam Max76 Events circuitdagen gaat organiseren.

Ondanks dat Neukirchner op dit moment niet openlijk en uitgebreid in wil gaan op de beschuldigen – dit omdat hem dit afgeraden is door zijn advocaten – verwerpt hij alle beschuldigingen aan zijn adres en kon hij aan onze collega’s van Speedweek bevestigen dat er gerechtelijk stappen ondernomen gaan worden.

Max Neukirchner: “Alle beschreven feiten en beschuldigingen zijn niet waar en we zullen er een rechtszaak tegen aanspannen. Ik ben al zoveel jaren aan het racen, ik ben niemand iets verschuldigd. En ik heb ook nooit iemand bedrogen en ik heb altijd mijn rekeningen betaald. Iedereen die mij kent, steekt zijn hand in het vuur voor mij en kan dat voor 100 procent bevestigen. Ik kan in de rechtbank bewijzen wat ik heb gekocht, wanneer en hoe. Sinds 2016 heb ik mijn bedrijf ‘Top Superbike’ opgebouwd, dat het ook heel goed doet. Dit jaar heb ik mijn eerste evenement op de Sachsenring met Max76 Events.”

Wordt ongetwijfeld vervolgd….Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App