Max Neukirchner verwikkeld in vervelend juridisch gevecht

538
max-neukirchner
Max Neukirchner | foto© YART

Voormalig World Superbike coureur Max Neukircher en zijn twee zakelijke partners Armin Scherdan en Astrid Cavegn worden door Valentinos Trackdays 2.0 eigenaar Dieter Trissler beschuldigd van diefstal. Trissler heeft middels een door zijn bedrijf verstuurde nieuwsbrief zijn klanten op de hoogte gebracht van vermeende fraude van het drietal en gewaarschuwd geen zaken te doen met zijn drie vermeende ‘partners’.

Max Neukirchner, Armin Scherdan en Astrid Cavegn zijn dinsdag 12 januari 2021 flink door het slijk gehaald door Dieter Trissler. De Valentinos Trackdays 2.0 eigenaar verstuurde namelijk een nieuwsbrief naar zijn klanten waarin hij het drietal zelfs criminelen noemde en beschuldigt van diefstal van twee motorsporttrailers, inclusief inhoud. Het drietal zou het materiaal te koop aanbieden binnen de motorsportwereld terwijl deze eigendom zijn van het zowel vanuit Duitsland en Zwitserland opererende bedrijf.

Max Neukirchner, Armin Scherdan en Astrid Cavegn zouden enige tijd geleden een zakelijke deal gesloten hebben met Trissler om de organisatie van het Duits & Zwitserse bedrijf over te nemen maar het drietal zou hierbij hun financiële verplichtingen tot op heden niet zijn nagekomen.

Neukirchner en zijn zakelijke partners willen in het belang van het onderzoek niet reageren op de beschuldigen van Trissler. Juristen buigen zich inmiddels over de kwestie, maar duidelijk is dat het voorval Trissler hoog zit. Zo hoog dus dat hij inmiddels heeft besloten om aangifte te doen en het drietal middels een verstuurde nieuwsbrief publiekelijk aan de schandpaal te nagelen.

Onderstaand de op 12 januari door Trissler ondertekende en namens Valentinos Trackdays 2.0 verstuurde nieuwsbrief.

Waarschuwing voor alle deelnemers en organisatoren,

Zoals ik u al in een vorige nieuwsbrief heb laten weten, zijn onze twee motorsporttrailers inclusief inhoud gestolen door onze vermeende “partners”. Nu proberen deze criminelen onze eigendommen te verkopen binnen de motorsportwereld. Verschillende mensen hebben me hierover al benaderd.

Ik moet u dringend waarschuwen om niet iets te kopen van de personen Armin Scherdan, Max Neukirchner en Astrid Cavegn. In geval van twijfel, de aangeboden materialen zijn ons eigendom en de aankoop wordt dan ook ongeldig verklaard. Heb je wel iets gekocht, dan moet je de goederen naar ons terugsturen en kun je proberen je geld terug te krijgen van deze mensen. U kunt tevens worden vervolgd.

Bijna alle aangeboden items hebben serienummers en kunnen duidelijk als ons eigendom worden aangetoond. Vooral tijdregistratie, transponders en banden zijn zeer gewilde goederen! Als u zoiets wordt aangeboden, informeer ons dan, want wij kunnen zien of het bij de gestolen goederen hoort.

Ik wil ook elke organisator waarschuwen en geen zaken te doen met deze mensen. Ze beloven veel, maar leveren niets, liegen en bedriegen je. Vraag maar eens binnen de scène wie er al ervaringen heeft opgedaan met deze mensen. Er valt niets positiefs te melden!

Blijf bij de gevestigde organisatoren, dan bent u in goede handen. Je hebt geen hulp van een geflopte Superbiker nodig.

Ik ben me ervan bewust dat deze melding een tegenreactie zal oproepen. Ik zal echter elke laster voor het gerecht brengen, net als bij bovengenoemde diefstal.

Laten we onze kleine motorsportwereld niet verpesten door jongens als deze!

Groet, Dieter.

Wordt ongetwijfeld vervolgd……..Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App