MDI Motorcycle Equipment: Al ruim 35 jaar dé motoraccessoire specialist

999
mdi-pand
Pand MDI Motorcycle Equipment

In 2022 vierde MDI haar 35-jarig jubileum! Wat destijds begon als een bescheiden huiskamer-winkeltje in Oss, is uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare handelsonderneming die in zowel Nederland als België bekend staat vanwege het brede assortiment en de snelle leveringen.

Kwaliteit is de motor waar MDI Motorcycle Equipment op draait! Hun specialistische kennis heeft er de voorbije jaren eveneens toe geleid dat men een aantal speciale projecten kreeg toegewezen van o.a. Honda, Suzuki, Triumph, diverse politiekorpsen en vele rijscholen.Breed en gevarieerd assortiment
Leveranciers als Puig, Hepco&Becker en Scottoiler zijn al ruim 30 jaar een vaste waarde. In de loop der jaren werden ook merken als National Cycle, Evotech Performance, MIVV, ABM, Mizu, PZRacing, BAAS, LV8, Evotech en Chaft aan het leveringsprogramma toegevoegd. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat het allemaal gerenommeerde A merken zijn.

Gebruiksvriendelijke website (www.mdi-online.nl)
Sinds de eeuwwisseling is men bij MDI Motorcycle Equipment druk bezig met het constant verbeteren van onze website. Zo kun je daar het merk, type en bouwjaar van jouw motor invoeren waarmee je een overzicht krijgt van alle specifieke producten die op jouw motor passen. Bijna dagelijks wordt deze gebruiksvriendelijke database aangevuld met nieuwe producten, speciale acties en de inhoud van de uitverkoop-pagina bijgewerkt. Klik rustig wat rond en ervaar zelf het gemak van de overzichtelijke en informatieve online-pagina’s.

De reisspecialist
Een weekendje naar de Eifel of een trip naar de Noordkaap? Door de specifieke kennis en het gevarieerde aanbod is MDI ook de start van iedere motorreis. Van topkoffer tot carterplaten en van tanktas tot touring ruit, men levert alles voor een zorgeloze en comfortabele reis. Laat u in de showroom vrijblijvend informeren over de oerdegelijke Duitse koffersets van Hepco & Becker en de bijbehorende montage mogelijkheden of kom proefrijden met een verhoogd ruit. Deze klantgerichte service stamt uit de jaren tachtig, maar daar gaat men ook de komende jaren onverminderd mee door!

Proefrijden
Hoe gaat dat in zijn werk? Heel simpel: Kom met goede zin richting Ravenstein en vervolgens kunt u een testruit monteren op je eigen motor. Als de verhoogde ruit na de testrit bevalt, kun je die via je dealer laten bestellen of het nieuwe exemplaar meteen zelf op je motorfiets monteren. De MDI-medewerkers staan ten alle tijde voor je klaar met deskundig advies. Naast de verhoogde ruiten voor de allernieuwste motoren heeft men ook nog steeds een ruime voorraad aan vervangingsruiten voor de wat oudere modellen. Dus als je op zoek bent naar een vervangingsruit, ben je bij MDI aan het juiste adres!

MDI Motorcycle Equipment
De Hammen 30
5371 MK Ravenstein
Nederland
Telefoon: +31 486 415 330
Web: www.mdi-online.nl