Miguel Oliveira en Joan Mir stappen beiden in het huwelijksbootje

7098
miguel-oliveira
Miguel Oliveira en zijn Andreia | foto© Miguel Oliveira Instagram

Zowel Joan Mir als ook Miguel Oliveira hebben de vijf weken durende zomerstop in het MotoGP wereldkampioenschap aangegrepen om in het huwelijksbootje te stappen. De Suzuki coureur gaf zijn jawoord aan zijn Alejandra terwijl de KTM-coureur met een jaar vertraging zijn Andreia trouwde.

Het huidige MotoGP startveld kent bij de start van het tweede deel van het 2021 MotoGP seizoen over ruim een week op de Oostenrijkse Red Bull Ring twee ‘vrijgezellen’minder. Tijdens de vijf weken durende zomerstop voegden Joan Mir en Miguel Oliveira de daad bij het woord en beloofden zij respectievelijk hun Alejandra en Andreia hun trouw.

De trouwdag van Joan Mir en Alejandra López Garro vond plaats op 14 juli op Mallorca, de woonplaats van het tweetal.

Joan Mir en zijn Alejandra | foto© Joan Mir Facebook

Oliveira had zijn trouwdatum eigenlijk al een jaar eerder gepland, namelijk op 25 juli 2020. De coronapandemie en de daardoor veranderde MotoGP kalender gooide echter roet in het eten. In plaats van hun trouwdatum stond er in Jerez de la Frontera een Grand Prix weekend op het programma.

Het afgelopen weekend was het dan eindelijk zover voor de 26-jarige Red Bull KTM Factory Racing MotoGP coureur en zijn jarenlange vriendin en verloofde Andreia. De relatie van het kersverse Portugese getrouwde stel heeft echter een bijzonder tintje. Andreia is namelijk de dochter van de tweede vrouw van vader Paulo Oliveira en dus Miguel’s stiefzus.


Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter