Misano GP met publiek: Wilt u erbij zijn? Bestel dan hier u toegangskaarten!

429
misano-world-circuit
MotoGP Misano World Circuit 2019

Na twee Grand Prix weekenden op de Red Bull Ring in Oostenrijk verhuist het MotoGP wereldkampioenschap binnenkort naar Italië. Op het Misano World Circuit Marco Simoncelli worden namelijk de twee komende Grand Prix weekenden verreden. Niet zomaar twee Grand Prix weekenden, nee het zijn de eerste twee Grand Prix weekenden van 2020 waar weer publiek bij aanwezig mag zijn.

Voor Nederlandse fans die er graag bij willen zijn en dachten dat het evenement al uitverkocht is hebben we goed nieuws. Het Nederlandse Sporttravel heeft namelijk nog een aantal kaarten beschikbaar voor de Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini (11 t/m13 september).Bestel hier (link: https://bit.ly/32fCNjl ) veilig uw Misano kaarten voor de Grand Prix in het weekend van 11-13 september 2020. Sporttravel heeft kaarten op voorraad die geactiveerd kunnen worden om 1 van de 10.000 aanwezigen te kunnen zijn.

Na bestelling, stuurt Sporttravel u per e-mail de kaarten ingescand toe en via de website van het circuit:  https://www.rimborso.info/personalizzazione  kunt u deze -persoonlijk- omzetten om -live- getuige te zijn van de eerste MotoGP met publiek. Dit met in achtneming van de Covid-19 regels uitgevaardigd door het district Rimini – San Marino.

U bent wel -zelf- verantwoordelijk voor de reis en verblijf en neemt hierin een bewust risico mocht de Corona situatie in Europa veranderen.

Handige links BMW M Grand Prix of Styria 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App