Misano GP weekenden met publiek: Onderstaand alle informatie

523
misano
Misano World Circuit Marco Simoncelli | foto© Misano WC

Tijdens de twee komende Grand Prix weekenden op het Misano World Circuit Marco Simoncelli zullen er voor het eerst dit seizoen weer toeschouwers (zij het beperkt) worden toegelaten op de tribunes. Onderstaand de informatie voor de fans die van plan zijn één van de twee evenementen te bezoeken.

Voor degene die al in het bezit zijn van een ticket
Om te voldoen aan de normen met betrekking tot sociale afstand en het beheer van de evenementen, om mogelijke gevallen van besmetting van Covid-19 tegen te gaan, zal na het besluit van de Regione Emilia-Romagna er alleen toegang zijn voor de fans die al in het bezit zijn van ticket voor het weekend van 11 t/m 13 september en dan uitsluitend voor de tribunes: Tribune A, Tribune B, Tribune C, Centrale Tribune, Tribune D, Tribune D Biker (toegang alleen zonder motofiets), Tribune Misanino, Tribune D Top, Tribune Brutapela Gold, Tribune secties A/B/C/D.

Fans in het bezit van toegangskaarten voor tribune Brutapela delen E/F/G/H kunnen zonder extra kosten toegang krijgen tot tribune E, genummerd, met zitplaatsen en voorzien van een groot tv-scherm. Bij de ingang van de tribune wordt een nieuw ticket met toegewezen plaats afgegeven. Fans die in het bezit zijn van een ticket voor deze tribune en van mening zijn dat een dergelijke verhuizing ongepast is, kunnen het betaalde bedrag van de tickets terugvragen, dit volgens de procedures met betrekking tot terugbetalingen, zoals hieronder vermeld.

De organisatie benadrukt dat men, om de toegang van de toeschouwers te garanderen (met respect voor de sociale afstand), een aantal tribunes moesten herinrichten.

Reeds gekochte tickets dienen op naam gesteld te worden
Sinds donderdag 20 augustus is iedereen in het bezit van een ticket gekocht voor 31-07-2020, verplicht om zich te laten registreren, het toegestuurde document en een legitimatie bij zich te dragen, om zo aan de huidige normen te voldoen.

Dit kan gedaan worden door contact te zoeken via de volgende website: https://www.rimborso.info/personalizzazione

Na de inschrijving wordt een op naam gesteld document toegestuurd ter bevestiging van de inschrijving, dit document moet samen met het ticket en een legitimatie bij de ingang van het circuit worden getoond. De komende dagen zal de nodige informatie beschikbaar zijn op de website www.misanocircuit.com op de pagina van de betreffende race.

Toegang tot de taluds niet toegestaan, tickets worden terugbetaald
De geldende normen zijn momenteel onverenigbaar met het toelaten van de toeschouwers op de taluds – staanplaatsen – van het Misano World Circuit. Het ontbreken van een toegewezen plaats, ook al wordt de gevraagde anderhalve meter afstand gerespecteerd, maakt het onmogelijk om de geldigheid van deze tickets te bevestigen. De eigenaars van dergelijke tickets krijgen hun betaalde bedrag teruggestort, een bedrag dat overeenkomt met de waarde van het ticket, exclusief optionele kosten. Het betreft hier de volgende gekochte tickets: Biglietto Circolare Prato e Tribune voor de vrijdag, Biglietto Prato voor 3 dagen, Biglietto Prato zaterdag, Biglietto Prato zondag.

Gran Premio Dell’Emilia-Romaga tickets (18-20 september)
De toegang hiervoor is alleen toegestaan voor fans die in het bezit zijn van een tickets i.c.m. met een op naam gesteld document. De voorverkoop hiervoor is inmiddels geopend.

Informatie beschikbaar op de website www.misanocircuit.com op de pagina van deze wedstrijd.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App