Misano privé test: Slechts vijf MotoGP coureurs aanwezig

168
marc-marquez
Marc Marquez | foto© Repsol media

Slechts vijf coureurs kwamen maandag na afloop van de Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini in actie tijdens een privé MotoGP test op het Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Maandag vond er op het Misano World Circuit Marco Simoncelli nog een privé MotoGP test plaats. Veel belangstelling was er echter niet, slechts vijf MotoGP kwamen er in actie.Repsol Honda coureur en de huidige leider in de tussenstand van het kampioenschap reed maandag de nodige ronden in gezelschap van het Aprilia Racing Team Gresini duo Aleix Espargaró & Scott Redding en Red Bull KTM Factory Racing coureur Pol Espargaró die op zijn beurt vergezeld werd door de onlangs aangestelde KTM MotoGP testcoureur Randy de Puniet.

Opvallend was dat zowel de aan het einde van het seizoen vertrekkende Dani Pedrosa (Repsol Honda) en Bradley Smith (Red Bull KTM Factory Racing) niet aanwezig waren. Met name de afwezigheid van Pedrosa was opvallend. Of het feit dat de kleine Spanjaard onlangs bekend maakte in 2019 aan de slag te gaan als MotoGP testcoureur bij KTM te maken heeft met zijn afwezigheid is niet bekend.

 

Rondetijden werden er niet bekend gemaakt, de enige informatie die er naar buiten kwam is dat Marquez een aantal nieuwe onderdelen heeft getest voor het resterende deel van het seizoen en dat Pol Espargaró de nodige ronden reed om weer vertrouwd te raken en het goede gevoel terug probeerde vinden op de KTM RC16 na zijn vervelende crash tijdens de warm-up van de Tsjechische Grand Prix in Brno.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App