Mission Winnow titelsponsor van Pramac MotoE project

242
pramac-motoE
"Mission Winnow' | foto© Pramac Racing

Octo Pramac Racing heeft bekend gemaakt dat ‘Mission Winnow’ op zal treden als titelsponsor van hun MotoE project. Vanaf de eerste MotoE World Cup race op de Sachsenring zal het logo de machines sieren van Josh Hook en Alex De Angelis.

Na het Ferrari Formule 1 team en het officiële Ducati fabrieksteam in de MotoGP klasse zal het ‘Mission Winnow’ logo ook binnenkort ook te zien zijn op de MotoE machines van Octo Pramac MotoE project.De ‘Mission Winnow’ sponsoring is een wereldwijd initiatief van Philip Morris International om bij te dragen aan een positieve verandering op het gebied van roken. De sponsoring kwam de afgelopen tijd al veelvuldig in het nieuws vanwege het verbod op ‘tabaksreclame’. ‘Mission Winnow’ wil met deze vorm van reclame echter verandering stimuleren door altijd op zoek te gaan naar betere oplossingen, zich verder te ontwikkelen en verder te gaan. Diverse autoriteiten hebben – in Australië werd het logo zelfs al van de Ferrari F1 bolides gehaald vanwege een juridisch proces – zien deze vorm van sponsoring als een enigszins grijs gebied.

Ondanks deze ontwikkelingen heeft Phillip Morris International toch besloten om hun sponsoractiviteiten uit te breiden naar de dit seizoen nieuwe Enel FIM MotoE World Cup.

De MotoE World Cup belichaamt onze nieuwe filosofie perfect en laat zien wat passie en innovatie kan ontwikkelen”, aldus Riccardo Parino, Vice President van Global Event Partnerships voor Philip Morris International.

Na de verwoestende brand in maart tijdens de MotoE test op het circuit van Jerez, waar de complete MotoE-paddocktent, alle materialen verloren ging en waarbij de schade op bijna 2 miljoen euro wordt geschat, moest de start van de “FIM Enel MotoE World Cup” uitgesteld worden. De eerste van de zes geplande races vindt plaats nu plaats op 7 juli tijdens de Grand Prix van Duitsland op de Sachsenring.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App