Molenaar Racing Team met Kawasaki van start in IDM Supersport 300

1696
molenaar-racing
Thom Molenaar(r) en Sven Doornenbal (l) | foto© Molenaar Racing

Het Molenaar Racing Team maakt in 2022 de overstap naar Kawasaki. Thom Molenaar en Sven Doornenbal zullen met een Kawasaki Ninja 400 aan de start van het IDM Supersport 300 verschijnen.

Na 2 seizoenen met KTM uit te zijn gekomen in het IDM Supersport 300 maakt het Molenaar Racing Team in 2022 de overstap naar Kawasaki, het merk dat met de Ninja 400 zowel in het IDM als World Supersport 300 zeer actief en succesvol is.

Het team zal komend seizoen in ongewijzigde samenstelling met de coureurs Thom Molenaar en Sven Doornenbal uitkomen op de Kawasaki Ninja 400 in het IDM Supersport 300 kampioenschap. Op zaterdag 4 december werd het nieuws aan een select gezelschap van sponsoren en partners bekend gemaakt in de showroom van Arie Molenaar Motors in IJsselstein. Met inachtneming van de geldende maatregelen werden in klein comité de plannen voor komend seizoen onthuld en het doek van de Kawasaki getrokken. De komende maanden zullen in het teken staan van preparatie van de motoren en trainingen op kleine circuits in het buitenland, gevolgd door voorjaarstrainingen op de grotere circuits.

Het IDM-seizoen zal vervolgens van start gaan op 6 mei op de Duitse Lausitzring en in het tweede weekend van augustus zal traditioneel Assen aan worden gedaan. Het team kijkt alvast uit naar het komende seizoen, vol met mooie nieuwe uitdagingen!Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter