Moto2: Espargaro snelste in derde vrije training

23

Ook de Moto2 rijders hielden het niet helemaal droog, de derde vrije training kon door lichte regen aan het einde van de sessie niet helemaal worden benut. Pol Espargaro was voor die tijd degene met de snelste tijd.

Op een grotendeels opgedroogde Sachsenring begonnen de Moto2 rijders aan hun derde vrije training. De droge lijn die er was werd steeds groter en de tijden gingen evenredig omlaag. In het begin was de onder hoede van Jarno Janssen rijdende Randy Krummenacher de snelste man op de baan maar al snel kwamen de namen van Thomas Lüthi, Alex de Angelis, Pol Espargaro en Marc Marquez naar boven.

Nadat Marquez een kleine vijf minuten de snelste tijd in handen had was het andermaal Espargaro. De Pons HP 40 rijder plakte er meteen een nog snellere ronde achteraan en met die tijd was hij de snelste man van de sessie, onder meer omdat het in de laatste paar minuten weer wat begon te spetteren.<br /> <br /> Espargaro was na de derde vrije training 0,352s sneller dan de Angelis met daarachter Marquez op iets meer dan vier tienden achterstand. Andrea Iannone werd vierde voor Bradley Smith, Krummenacher, Xavier Simeon, L&uuml;thi, Mika Kallio en de tijdens de sessie nog gecrashte Dominique Aegerter.<br /> <br /> <iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" style="border: medium none; overflow: hidden; width: 450px; height: 80px;" src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fracesport.nl%2FMotoGP%2FMoto2%2Fespargaro-snelste-in-derde-vrije-training%2Ftabid%2F64%2FiNews_ID%2F30158%2FDefault.aspx&amp;send=false&amp;layout=standard&amp;width=450&amp;show_faces=true&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;font&amp;height=80"></iframe>