Moto3 pole Gran Premio Liqui Moly de Teruel voor Raul Fernandez

82
raul-fernandez
Raul Fernandez | foto© motogp.com

Raul Fernandez vertrekt zondag in Aragon vanaf de Moto3 pole tijdens de Gran Premio Liqui Moly de Teruel. De Red Bull KTM Ajo coureur was zaterdagmiddag het snelst tijdens de kwalificatie voor Tony Arbolino en Celestino Vietti.

Zoals gebruikelijk tijdens een Grand Prix weekend beten de Moto3 coureurs zaterdag in Aragon het spits af met hun kwalificatie van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel. Het was Raul Fernandez die in Q2 met een snelste ronde van 1’57.199 het rapst was en daarmee de pole voor zich opeiste voor de zondag te verrijden race.

Achter de Red Bull KTM Ajo Moto3 coureur kwalificeerde Tony Arbolino zich als tweede voor Celestino Vietti, Gabriel Rodrigo en de huidige leider in de tussenstand van het kampioenschap Albert Arenas.

De zesde startplaats werd zaterdagmiddag opgeëist door Ayumu Sasaki gevolgd door Jaume Masia, Kaito Toba, Tatsuki Suzuki en Ai Ogura.

De Moto3 race in Aragon gaat zondagmiddag om 11:20 uur van start, twintig minuten later dan de gebruikelijke starttijd tijdens de Europese Grand Prix weekenden.

Racesport.nl Liveblog
Voor een uitgebreid verslag van deze sessie en alle overige sessie gedurende de tweede dag in Aragon verwijzen we jullie naar het nieuwe Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog-zaterdag.

Handige links Gran Premio Liqui Moly de Teruel 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App