Motoerit, dé Motorreisspecialist voor Europa

453
motoerit

Als je bij Motoerit je motorvakantie boekt, ga je op reis met de échte motorreisspecialist voor Europa. Jouw wensen als motorrijder staan bij Motoerit centraal. Het Motoerit team zorgt voor de mooiste routes en een afwisselend dag-tot-dagprogramma afgestemd op jou als motorrijder. Je verblijft altijd in comfortabele accommodaties met een restaurant en goede parkeervoorzieningen.

Bij de individuele reizen van Mototoerit ontvang je een uitgebreid reispakket met reisinformatie en GPS routes waar de bezienswaardigheden in verwerkt zijn, zodat je gemakkelijk je eigen weg kan vinden. Ook bij de Motoerit groepsreizen bepaal jij je eigen tempo. De professionele Motoerit begeleiders rijden altijd de uitgezette route van die dag, maar als je een rustdag wilt of liever een andere route rijdt: dan kan dat ook!

Daarom ga je op reis met Motoerit:

 • Bijzondere routes
  Welke motorvakantie je ook boekt, elke kilometer in elke route is door Motoerit persoonlijk uitgezet en voorgereden. Bij Motoerit gaat het allemaal om het motorrijden, maar ze slaan de mooiste bezienswaardigheden niet over.
 • Zorgeloos op reis
  Motoerit houdt er rekening mee dat jouw tijd kostbaar is. Daarom stelt men je hele reis samen, regelt men alle boekingen en zorgt men dat je op tijd het reispakket met GPS-routes ontvangt. En als er iets gebeurt op je reis, dan zijn ze er voor je. Bovendien is men aangesloten bij de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.
 • Jouw reis op maat
  Heb je een speciaal hotel op het oog of wil je een paar dagen extra doorbrengen op een bepaalde plek? Je kan het zo gek niet bedenken of men kan het voor je regelen, ook buiten Europa. Men past een bestaande reis aan of ontwerpen jouw eigen motorreis. Bel of mail Motoerit voor advies en een offerte.
 • Ruim 25 jaar ervaring
  De liefde voor de bestemmingen komen voort uit gedegen kennis. Al meer dan 25 jaar rijden de Motoerit mensen op de motor door Europa. Meter voor meter verkent men de bestemmingen om er voor te zorgen dat jij de mooiste routes kan rijden.
 • Duurzaam op reis
  De Motoerit motorreizen voeren door de mooiste natuurgebieden ter wereld. Motoerit grootste wens is om die natuur zo ongerept mogelijk te houden. Daarom zorgt men voor CO2-compensatie van je reis.
 • Je eigen groepsreis
  Wil je met een vriendenclub, motorclub of grote motorfamilie op pad? Motoerit verzorgt graag de gehele reis, zeker voor grotere groepen vindt men dit geweldig leuk om in goed overleg te doen. Samen kijkt men naar jullie wensen en doen ze hun uiterste best om voor jullie dé ultieme motorvakantie samen te stellen.

Meer weten? Kijk dan snel op de website www.motoerit.nl

Voor meer inspiratie en nieuwtjes volg Motoerit ook op Facebook  en Instagram Of schrijf je in voor de Motoerit nieuwsbrief

 Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter