MotoGP: Jarno Janssen pakt derde plaats

126

MotoGP: Jarno Janssen pakt derde plaats

PPG Industry-Yamaha coureur pakt derde plaats in eerste EK 250cc race Jarno Janssen: ,,eerste EK punten zijn weer binnen en dat teltÕÕ VALLELUNGA Ð Jarno Janssen heeft tijdens de openingsrace voor het Europees Kampioen in de 250cc klasse een fraaie derde plaats behaald. De PPG Industry-Yamaha coureur was desondanks niet helemaal tevreden. ,,Er had vandaag gewoon meer ingezeten maar we zaten met drie man te knokken en door achterblijvers verloor ik de aansluiting om de eerste plaats. Maar de eerste EK punten zijn weer binnen en we hebben nog zeven wedstrijden te gaan dit seizoen. De onderlinge verschillen zijn echt minimaal dus we hebben een mooi jaar voor de boegÕÕ aldus Jarno Janssen na afloop van de huldiging. Zijn teamgenoot Rob Filart keek met zijn 12e plaats met gemengde gevoelens terug op deze eerste EK wedstrijd. ,,Ik maakte na de start twee kleine foutjes waardoor ik veel terrein verloor en hierdoor de aansluiting met de groep die voor mij reed. Jammer maar de progressie die ik dit weekend heb gemaakt stemt mij tot tevredenheid en dat geeft hoop voor de toekomst.