Motul TT Assen: Hector Garzo niet van start vanwege positieve Covid-19 test

565
hector-garzo
Hector Garzo | foto© Pons Racing

Hector Garzo zal niet van start gaan tijdens de Moto2 race van de Motul TT Assen. De Spanjaard ontving zondagochtend een positieve uitslag van een Covid-19 test en is derhalve niet gerechtigd van start te gaan. Door de uitsluiting van de Flexbox HP 40 start Bo Bendsneyder vanaf de twaalfde plaats op de grid.

Voor de als vijfde gekwalificeerde Hector Garzo zit de Motul TT Assen er al op voordat de race van start gaat. De Spanjaard ontving zondagochtend een positieve uitslag na een Covid-19 test. Hierdoor moest Garzo de warm-up al aan zich voorbij laten gaan en nu dus ook de negende Moto2 race van het seizoen op het TT Circuit Assen.

Voor Bo Bendsneyder betekent dit dat hij een startrij op zal schuiven en nu vanaf de twaalfde startplaats en de vierde startrij aan zijn thuisrace mag beginnen. 

Racesport.nl Liveblog
Voor meer informatie en details van de sessies gedurende de derde en afsluitende dag van de 90e Motul TT Assen verwijzen we jullie graag naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog-zondag.

Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag – Donderdag
Fotoverslag – Vrijdag
Fotoverslag – Zaterdag
Fotoverslag – Zondag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter