MVR Racing en Jaimie van Sikkelerus herzien samenwerking

452
sikkelerus
Jaimie van Sikkelerus | foto© MVR Racing

Jaimie van Sikkelerus zal de rest van het 2017 World Supersport seizoen afmaken als coureur voor het Nederlandse MVR Racing. Dit nieuws hebben partijen dinsdagmiddag 15 augustus middels een officieel statement wereldkundig gemaakt.

Goed nieuws voor Jaimie van Sikkelerus en MVR Racing. Nadat Racesport.nl afgelopen maandag een bericht plaatste omtrent een kort geding tussen beide partijen hebben team en coureur nu middels een gezamenlijk statement bekend gemaakt dat men hun samenwerking voor de rest van het seizoen zal herzien.Gezamenlijk statement MVR Racing – Jaimie van Sikkelerus
Vanwege de recente gebeurtenissen hebben MVR Racing en Jaimie van Sikkelerus in goed overleg besloten hun samenwerking te herzien. Van Sikkelerus rijdt het seizoen uit zij het met andere ondersteuning door MVR Racing dan aanvankelijk was beoogd.

Na dit raceseizoen vervolgen MVR Racing en Jaimie Van Sikkelerus ieder hun eigen weg. MVR Racing en Van Sikkelerus zien ervan af verder mededelingen te doen over het verleden en concentreren zich beiden op de laatste races van het seizoen. Partijen zijn dan ook blij dat zij de goede onderlinge harmonie hebben hervonden en wensen elkaar alle sterkte en succes voor de rest van het seizoen.

Namens de Racesport.nl redactie wensen wij zowel MVR Racing als ook Van Sikkelerus veel succes toe gedurende de resterende wedstrijden van het seizoen.

 

Handige links Prosecco DOC German Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag