Na Victor Steeman ook moeder Flora van Limbeek overleden

54005
victor-black

Na het overlijden van Victor Steeman afgelopen dinsdag, ontvingen we vrijdagochtend op de Racesport.nl redactie het vreselijke nieuws dat donderdag ook Victor’s moeder Flora van Limbeek is overleden. Victor’s grootste fan overleed donderdagmiddag aan de gevolgen van een hartstilstand.

Na het trieste nieuws van het overlijden van Victor Steeman voltrok zich donderdagmiddag 13 oktober opnieuw een drama binnen de familie Steeman. Flora van Limbeek, Victor’s moeder en grootste fan, werd thuis in Lathum getroffen door een hartstilstand.Reanimatie mocht niet meer baten met als gevolg dat moeder Steeman slechts twee dagen na de dood van haar oogappel en geliefde zoon is overleden. Flora van Limbeek mocht slechts 59 jaar worden.

Hoeveel verdriet kan een mens hebben, wie had ook kunnen denken dat Victor en Flora elkaar slechts een paar dagen hebben moeten missen en zo snel herenigd zouden worden.

Wens en verzoek
De familie Steeman wil dit immense verdriet graag in alle rust wil verwerken. Wij willen eenieder middels dit bericht dan ook vriendelijk doch zeer dringend vragen dit verzoek te respecteren. Het vriendelijke verzoek is dan ook om geen kaarten of andere attenties naar het huisadres in Lathum te sturen.

Om eenieder in de gelegenheid te stellen zijn of haar verdriet te delen en vader en echtgenoot Steeman en verdere familie in deze bizarre en moeilijke tijd een hart onder de riem te steken zullen wij later vandaag hierover met een speciaal bericht komen over de mogelijkheden hiervoor.

Onze gedachten zijn bij vader en echtgenoot Willem, verdere familie en naasten in deze zware en moeilijke tijd. Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.


Lees ook:
Victor Steeman overleden aan gevolgen crash in Portimão
Lees ook: Victor Steeman: Een talentvol sportman en pracht mens is ons ontvallen