Naast Baltus ook Ramírez en Corsi in Qatar uitgeschakeld

1545
marcos-ramirez
Marcos Ramirez | foto© American Racing

Naast Barry Baltus komen ook de Moto2 coureurs Simone Corsi en Marcos Ramírez de rest van het weekend tijdens de Barwa Grand Prix of Qatar niet meer in actie. Beiden liepen net als de NTS RW Racing GP coureur zaterdag verschillende blessures op.

Nadat Barry Baltus zaterdagmiddag bij een crash tijdens de derde vrije training op het Losail International Circuit een dubbele polsbreuk opliep ging het voor Simone Corsi en Marcos Ramírez mis in Q1. Beiden kwamen afzonderlijk ten val, Corsi liep bij zijn crash net als Baltus een gebroken linker pols op terwijl Raminez bij zijn val evens een vervelende polsblessure opliep.Hoe lang het herstel van de genoemde Moto2 coureurs in beslag zal nemen is nog niet bekend, wat wel duidelijk is dat de heren net als Baltus tijdens het eerste Grand Prix weekend in Qatar langs de zijlijn staan.

Ramirez is zelf echter nog optimistisch, dit ondanks dat hij al unfit verklaard is voor de rest van het weekend. De Spanjaard wil zondagochtend een nieuwe medical check om alsnog te kijken alsof het mogelijk is om tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen te mogen starten.

Handige links Barwa Grand Prix of Qatar:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag – donderdag
Fotoverslag – weekend

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter