Nakagami het snelst op vrijdag in Aragon voor Viñales en Crutchlow

107
takaaki-nakagami
Takaaki Nakagami | foto© motogp.com

Takaaki Nakagami heeft vrijdag op Motorland Aragon de snelste rondetijd laten noteren tijdens de eerste dag van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel. De LCR Honda Team Idemitsu coureur noteerde de snelste rondetijd van de dag voor Maverick Viñales en teamgenoot Cal Crutchlow.

De eerste dag van de Gran Premio Liqui Moly de Teruel kende vrijdag opnieuw een aantal verrassingen, niet alleen de snelste rondetijd in de eerste vrije training en de snelste rondetijd van de dag van Takaaki Nakagami kunnen als een verrassing worden gezien, maar ook het opnieuw teleurstellende optreden van de Ducati coureurs – Johann Zarco was met de dertiende rondetijd de best geklasseerde Ducati coureur van de dag – zal voor menigeen een verrassing zijn.

Nakagami noteerde vrijdagmiddag een snelste rondetijd van 1’47.782 en was daarmee de snelste man van de dag in de koningsklasse voor Maverick Viñales, Cal Crutchlow, Fabio Quartararo en Joan Mir.

Alex Marquez, in ochtendsessie het snelst, sloot deze eerste dag af als zesde op de samengestelde tijdlijst voor Alex Rins, Iker Lecuona terwijl de gebroeders Espargaró – met een negende tijd voor Aleix en een tiende tijd voor Pol – de top tien completeerden.

Racesport.nl Liveblog
Meer informatie en een uitgebreider verslag van deze en de andere sessie van de eerste dag is te vinden in de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag.

Handige links Gran Premio Liqui Moly de Teruel 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App