Nieuwe kleuren Kawasaki Ninja ZX-6R, ZX-10R en Ninja ZX-10R SE

471
2020_Ninja ZX-6R
2020 Ninja Zx-6R

Kawasaki Motors heeft de kleurstellingen bekend gemaakt van de nieuwe 2020 Kawasaki Ninja ZX-6R, ZX-10R en Ninja ZX-10R SE modellen.

Ninja ZX-6R
De kracht van de ZX-6R komt vanuit zijn unieke 636cc motorblok. Het verhogen van de inhoud van het motorblok heeft in deze klasse een grote invloed op het vermogen en in het bijzonder het koppel. Hierdoor is de motor naast zijn uitzonderlijke sportieve prestaties ook goed en comfortabel te gebruiken op straat. De ZX-6R is uitgerust met hoogwaardige componenten zoals een Showa Big Piston voorvork, Monobloc remklauwen, Assist & Slipperclutch en de Kawasaki Quick Shifter (KQS).

De straatambities van de ZX-6R worden onderstreept door de toevoeging van Kawasaki’s intelligente anti-blokkeringssysteem (KIBS), KTRC Traction Control en powermodes. Het dashboard kent vele functies waaronder een brandstofmeter, het resterende bereik en is er 12V-power take off ingebouwd. Ondanks zijn Supersport voorkomen is er veel aandacht besteedt aan een ergonomische rijpositie.

De Ninja ZX-6R is voor 2020 beschikbaar in 2 vernieuwde kleurstellingen; Metallic Spark Black en de vernieuwde KRT editon (Lime Green / Ebony).

Performance Pakket
Het Performance Pakket haalt het allerbeste naar boven in de 2020 Ninja ZX-6R. De kit bestaat uit een Akrapoviè Carbon uitlaat, Buddyseat cover, tankpad en kneepads.

Deze rasechte hightech Supersport staat vanaf november in de showroom bij de Kawasaki dealer. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Ninja ZX-10R
Door de grenzen steeds verder te pushen is de Ninja ZX-10R geëvolueerd in een van de meest succesvolle superbikes.

Met de laatste evolutie is het vermogen van de 1000cc krachtbron gestegen naar 203pk met een betere verdeling van het vermogen over het gehele toerenbereik. Door motorcomponenten uit de racerij, zoals de klepbediening en de lichtgewicht krukas, klimt het blok sneller in toeren en zijn er hogere toerentallen mogelijk.

Gekoppeld aan de standaard Kawasaki Quick Shifter KQS (up en down) zorgt dit voor sensationele acceleraties.

Voor wie dit niet voldoende is zijn er racenokkenassen en een volledig Akrapoviè uitlaatsysteem beschikbaar.

Het perfect uitgebalanceerde chassis wordt aangevuld met een hoogwaardige Showa Balance Free voorvork, Brembo M50 monobloc remklauwen en een uitgebreide range aan elektronische hulpmiddelen waaronder Kawasaki Cornering Management om zo een ultieme rijervaring en scherpe handling te creëren.

De Ninja ZX-10R is voor 2020 leverbaar in een geheel nieuwe KRT kleurstelling (Lime Green / Ebony).

Ninja ZX-10R SE
De 2020 Ninja ZX-10R SE is voorzien is van de zeer hoogstaande KECS elektronische Showa vering voor een weergaloze handling, zowel op het circuit als op de weg. Dit intelligente semi-actieve systeem past zelf binnen 0,001 seconde de demping van de hoogwaardige Showa voorvork en achter schokdemper aan voor maximale controle en vertrouwen onder praktisch alle omstandigheden. De schitterend gesmede lichtgewicht Marchesini wielen en de Kawasaki Quick Shifter KQS (up en down) maken van de Ninja ZX-10R SE de ultieme superbike onder alle omstandigheden.

De Ninja ZX-10R SE is voor 2020 leverbaar in de unieke zelfherstellende Metallic Carbon Gray / Neutron Silver / Lime Green kleurstelling die kleine krasje en slijtplekken zelf herstelt.

Performance pakketten
Voor de 2020 Ninja ZX-10R en ZX-10R SE is er het Performance pakket, bestaande uit een WorldSBK geïnspireerde carbon Akrapoviè uitlaat, kneepads en een seatcover in kleur.

De 2020 Kawasaki Ninja ZX-10R en Ninja ZX-10R SE staan vanaf december in de showroom bij de Kawasaki dealer. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl

2020 Ninja ZX-6R
2020 Ninja ZX-10R SE
2020 Ninja ZX-10R