Nieuwe merchandise Michael van der Mark vanaf heden verkrijgbaar

962

Michael van der Mark kondigde het eerder deze week al aan, een nieuw MVDM logo en een aantal nieuwe merchandise producten met daarop vanzelfsprekend het nieuwe logo. Deze nieuwe merchandise producten zijn vanaf heden verkrijgbaar in de Racesport.nl shop.

 

“Na jarenlang een mooi Magic Michael logo is het tijd voor een verandering. Hierbij mijn nieuwe MVDM logo. Bedankt Creative Passenger voor het design. Ook alvast een sneak preview van mijn nieuwe merchandise met mijn logo in een mooie kleurstelling. Binnenkort meer nieuws,”

dat nieuws liet World Superbike coureur Michael van der Mark eerder deze week weten via zijn eigen social media kanalen.

Inmiddels is het zover en zijn de MVDM merchandise artikelen verkrijgbaar. Vanaf vandaag, 18 april 2018, zijn deze te bestellen via de Racesport.nl shop en komend weekend tijdens de Nederlandse ronde van het WK Superbike op het TT Circuit Assen verkrijgbaar op de stands van Riders for Health in het paddock en ook bij de helmengarderobe onder de hoofdtribune.

Klik op één van de artikelen om naar de Racesport.nl/shop te gaan om deze beter te bekijken of te bestellen.

 

Handige links Motul Dutch Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Toegangsprijzen & informatie TT Circuit Assen
Openbaar vervoer WK Superbikes
Weersverwachting Assen
Fotoverslag