Nieuwe website Bo Bendsneyder online

443
bo-bendsneyder-website

Gereden wordt er op dit moment niet vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar dit wil niet zeggen dat Bo Bendsneyder stil zit. De NTS RW Racing GP-coureur heeft namelijk achter de schermen hard gewerkt aan zijn nieuwe website, een volledig nieuwe website welke woensdagochtend 15 april online is gegaan.

Na een goede start van het seizoen in Qatar – met een vijfde startplaats en een elfde plaats in de eerste Moto2 race van 2020 – stond Bo Bendsneyder te popelen om samen met zijn NTS RW Racing GP het seizoen een goed vervolg te geven en verder te bouwen op de resultaten van dit eerste Grand Prix weekend. Zo ver kwam het echter niet, vanwege de uitbraak van het coronavirus werden de volgende Grand Prix weekenden uitgesteld of verplaatst en is er op dit moment zelfs nog geen zicht op wanneer er weer gereden kan worden.

De Rotterdammer heeft de afgelopen tijd echter niet stil gezeten en naast zijn dagelijkse trainingen samen met de specialisten van WeBoost Online hard gewerkt aan een compleet nieuwe website.

De volledig nieuwe website www.bobendsneyder.nl is sinds woensdagochtend 15 april online. Op deze nieuwe site is alle info te vinden over Nederlands enige Grand Prix coureur, staat het laatste nieuws vermeld, kan er speciale BB64 merchandise besteld worden en zijn alle partners en sponsors te vinden.

Nieuw op de website is de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief zal Bo zijn fans regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en een kijkje gunnen achter de schermen van wat er allemaal bij komt kijken om als coureur actief te zijn in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap.

Nieuwsgierig naar deze nieuwe nieuwsbrief. Via de volgende link (BB64 Nieuwsbrief) kunt u alvast kennismaken met de eerste editie. Wilt u deze in het vervolg zelf in de mailbox ontvangen, surf dan snel naar www.bobendsneyder.nl en schrijf u in voor deze nieuwsbrief.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App