NK SuperCup 1000: Grotenhuis en Veldkamp Racingteam Hageveld stoppen ermee

341
grotenhuis
Jarco Grotenhuis | foto© Racesport.nl - Jan Timmerman

NK SuperCup 1000 coureur Jarco Grotenhuis en het Veldkamp Racingteam Hageveld uit Luttenberg stoppen na elf jaar met wegracen in het Nederlands Kampioenschap. Komend weekend zullen Grotenhuis en zijn team voor de laatste keer in actie komen.

Voor coureur Jarco Grotenhuis en zijn vijf teamleden werd het steeds lastiger om hun motorsportactiviteiten te combineren met hun dagelijkse leven.

“Na elf jaar op nationaal niveau actief te zijn geweest is het dan ook mooi geweest”, stelt teammanager Jeroen van Beek. “We zijn enorm dankbaar voor alle sponsors groot en klein door de jaren heen, en leren kennen van zoveel prachtige mensen in deze geweldige sport. We kunnen met gepaste trots terugkijken naar onze groei in de afgelopen jaren, gaan ons nog bezinnen op een passend afscheid en eventuele toekomstige activiteiten in de motorsport. Het zal altijd een liefhebberij van ons blijven, maar dan met iets minder druk op de ketel. Een aantal van ons is zelfs door het racen gaan werken in de motorbranche.

Komend weekend doet Grotenhuis mee aan de Race of Champions op het TT Circuit Assen. In de strijd om het kampioenschap in de NK Supercup 1000 klasse staat het team momenteel 8e, maar kan, met 2 nog te verrijden races, 6e worden in het eindklassement. De entree is gratis.