NTS RW RacingGP: Meet and Greet met Barry Baltus en Hafizh Syahrin

1659
nts-rwracinggp
NTS RW RacingGP v.l.n.r Hafizh Syahrin, Jarno Janssen en Barry Baltus | foto© Racesport.nl

Nu er voor komend weekend tijdens de 90e editie van de Dutch TT voor NTS RW Racing GP nagenoeg geen mogelijkheid is om te fans te ontmoeten organiseert het enige Nederlandse Grand Prix woensdagavond een speciale Meet and Greet met Barry Baltus en Hafizh Syahrin bij Hotel van der Valk in Assen, de thuisbasis van het team gedurende de Motul TT Assen.

Wil jij de NTS Moto2 machines van NTS RW RacingGP eens van dichtbij bekijken, Barry Baltus en Hafizh Syahrin ontmoeten, met de twee in Nederlandse dienst rijdende Moto2 coureurs op de foto of een handtekening van het tweetal scoren?

Dat kan woensdagavond 23 juni van 19:00 tot 20:00 uur tijdens een speciaal georganiseerde Meet and Greet op de parkeerplaats van het Van der Valk hotel in Assen, de thuisbasis van het team gedurende de Motul TT Assen.

NTS RW Racing GP Meet and Greet:

  • Wanneer: woensdag 23 juni
  • Hoe laat: van 19:00 tot 20:00 uur
  • Waar: Hotel van der Valk, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Ondanks dat het evenement in de buitenlucht wordt georganiseerd dienen de geldende corona maatregelen in acht genomen te worden, hier zal tijdens het evenement door de organisatie op toe worden gezien.

Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag – Donderdag
Fotoverslag – Vrijdag
Fotoverslag – Zaterdag
Fotoverslag – Zondag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter