Oproep: Eerbetoon Joey den Besten

39897
joey-den-besten

Zondag 02 juli kwam Joey den Besten (30) om het leven bij een crash in het Finse Imatra. Woensdag 19 juli aanstaande vindt de crematie plaats in kleine kring, maar alvorens deze plechtigheid plaats zal vinden is er op het bekende Varsselring circuit in Hengelo (GLD) gelegenheid om afscheid te nemen van de veel te vroeg overleden coureur.

Zoals hij kwam, zoals hij is, zoals hij was, zo is hij heengegaan luidt de tekst op rouwkaart van de zondag 02 juli overleden Joey den Besten. De IRRC-coureur overleed in het Finse Imatra aan de gevolgen van een crash in de sighting lap voorafgaand aan de op zondagmiddag te verrijden Superbike race op het Finse circuit.Lees ook: Joey den Besten (30) om het leven gekomen bij crash in Imatra

Na een periode van onzekerheid – dit vanwege diverse onderzoeken door de Finse politie –keert het lichaam van de Nederlandse coureur aanstaande zondag 16 juli terug naar Nederland.

Woensdag 19 juli aanstaande willen de naasten het leven van Joey herdenken tijdens een bijeenkomst op het Varssselring circuit in Hengelo (GLD). De organisatie heeft ons gevraagd onderstaande oproep met jullie te delen:

Aanstaande woensdag 19 juli willen we als race familie een eerbetoon maken voor de ons welbekende Joey den Besten.

Op de zijn zo geliefde Varsselring willen we een grote erehaag maken ter nagedachtenis van Joey. Waarna er een kleine dienst gehouden wordt om het leven van Joey te vieren, waarna hij in kleine kring gecremeerd zal worden.

    • Verzamelen bij de Molen: 10:45 uur
    • Opstellen erehaag: 11:00 uur
    • Aanvang dienst: 11:30 uur

Adres Circuit de Varsselring: Varsselseweg 34, Hengelo (GLD).

Laten we als wegracers zien dat we een grote familie zijn en er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden. Wil je dus meedoen aan dit eerbetoon meld je dan tijdig aan door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Motoren met en zonder kenteken zijn welkom, des te meer des te beter.

Voor degene die niet in de gelegenheid zijn om deze bijeenkomst op 19 juli bij te wonen bestaat er ook een mogelijkheid om digitaal een herinnering achter te laten op www.memori.nl/joey-den-bestenVolg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.