Ook de OW Cup competitie kon dit jaar nog niet van start gaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Inmiddels wordt er wel weer gereden, onlangs werden namelijk de eerste trainingen georganiseerd op het TT Circuit Assen. OW Cup TV ging op bezoek bij Druijff Racing Kawasaki en maakte onderstaande reportage.

Na een lange pauze vanwege de corona-uitbraak kwam het Kawasaki team 6 en 7 juni in actie op het TT Circuit Assen. Nigel Walraven, Vasco van der Valk en Alexander Klaassen konden trainingsmeters maken in wisselende weersomstandigheden.

OW Cup TV is dit jaar nieuw, om niets van al het nieuws, interviews en videobeelden van de races etc. te missen, abonneer je dan snel via bovenstaande YouTube video.


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App