Ondanks dat aanstaande zaterdag de finalewedstrijden van dit seizoen op het programma staan is OW Cup organisator CRT Holland momenteel al volop bezig met de voorbereidingen voor 2018. Eén van de zaken waar aan gewerkt wordt is een onderzoek wat betreft de haalbaarheid van een nieuwe 300cc klasse binnen de OW Cup.

Het OW Cupseizoen 2018 is voor de OW Cup organisatie al enige tijd geleden begonnen.
Data voor 2018 zijn bij de verschillende circuits aangevraagd, mogelijkheden om bij buitenlandse organisatoren tijdblokken in te huren zijn gemaild, de klasse-limiettijden voor de OW Cupklassen in 2018 zijn inmiddels berekend en het item geluid heeft de nodige aandacht.

Starten 300cc klasse
In de afgelopen periode zijn er bij CRT Holland vragen binnen gekomen of de OW Cup in 2018 een 300cc klasse in haar OW Cup programma wil opnemen. Voordat men intern verder over mogelijkheden gaat praten vraagt men zich bij CRT Holland af hoe groot de doelgroep van rijders / teams werkelijk is die serieus aan een 300cc klasse wil deelnemen binnen de OW Cup.

Reacties
CRT Holland vraagt rijders en teams dan ook hun serieuze belangstelling voor deelname aan een nieuwe 300cc klasse binnen de OW Cup voor vrijdag 27 oktober 2017 per mail kenbaar te maken via: info@owcup.nl

 

Handige links OW cup finale 14-10-2017 Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag
Live Timing