Owen van Trigt in 2023 met AGR Team in European Talent Cup

1384
owen-van-trigt
Owen van Trigt (r) samen met AGR Team eigenaar Anscari Nadal | foto© Rafa Marrodan

Owen van Trigt gaat ook in 2023 als coureur van start in de Hawkers European Talent Cup. De jonge coureur uit Hendrik Ido Ambacht heeft hiervoor een contract getekend bij het AGR Team, het Spaanse team waarvoor Collin Veijer het afgelopen seizoen uitkwam in de JuniorGP klasse.

Owen van Trigt wordt in 2023 de opvolger van Collin Veijer binnen het Spaanse AGR Team. Voor van Trigt, die de afgelopen twee seizoenen al actief was in de Hawkers European Talent Cup in de kleuren van het Spaanse Larre Sport, gaat met het tekenen van een overeenkomst met het AGR Team een langgekoesterde wens in vervulling; het rijden voor een topteam met goede begeleiding in de zeer competitieve European Talent Cup klasse.Owen van Trigt: “Mijn verwachtingen voor komend seizoen zijn om in de punten te rijden, om me in elke wedstrijd te kunnen verbeteren en ontwikkelen als coureur met de hulp van het AGR Team. Ik zal mijn best doen om me tijdens deze winterstop zo goed als mogelijk voor te bereiden op de start van het seizoen.”

AGR Team eigenaar Anscari Nadal: “Owen is een jonge coureur die al getraind heeft binnen de 111 Management-groep*. Naast zijn potentieel is hij omringd door goede mensen. We verwachten veel van hem en we geloven dat hij het ver kan schoppen in zijn carrière.”

*De 111 Management-groep is een trainingsgroep gevestigd in Spanje waar jonge coureurs gehuisvest en begeleid worden in hun #RoadToMotoGP. Deze begeleiding bestaat uit een compleet trainingsprogramma waaronder het beoefenen van verschillende motorsport disciplines zoals trial, motorcross, dirttrack, enduro, minibikes etc. Dit alles met het doel om een betere wegracecoureur te worden.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter