De paashaas had ook dit jaar weer een raceoverall in het maandje gedaan voor diegene die nog even alle informatie van de trainingen wil nakijken, kijk even op www.sma-races.nl De Junioren staan positief in de schijnwerpers vandaag want ook met de minibikes is voldoende vertier vandaag.

Met de Junior cup 125cc begon het wedstrijdprogramma gelijk om 11 uur want de warm-ups zijn vervallen om geluidsruimte te scheppen. Zoals de zaken er nu voorstaan zou het huidige programma inclusief de 250cc gehandhaafd blijven. Alle uitslagen hopen we officieel al in de loop van deze tweede paasdag te hebben. Ook de teamberichten bereik je via de navigatie balk links.

Na zelfs een Belgische R6 Cup begon de hoofdmaaltijd van het ONK met de 125cc. Adri den Bekker was samen met Harold de Haan als eerste weg, na de eerste ronde was het leidende trio de haan, den Bekker en Schouten. Dit trio reed enigszins weg van de rest, de winnaar van de eerste race komt zich dan melden, van der Marels fiets loopt erg hard. In ronde vier komt vd Marel voor De Haan Den Bekker ligt drie en Schouten vier, van der Marel is in staat om de kopgroep uit elkaar te trekken voor den Bekker De Haan en Schouten. Wat er met De Haan precies niet goed gaat is moeilijk zichtbaar duidelijk is wel dat hij terrein verliest op van der Marel en Den Bekker.

Raymond neemt met nog twee ronden te gaan de derde plaats over. Joey Litjens Aprilia cup kampioen van verleden jaar werd knap zesde, vlak voor een ander jong talent Sam van Rens die achtste werd.

Stocksport Race

Bob Withag en Koen Vleugels kwamen in de eerste ronde aan kop door vlak voor John Bakker en wim Theunissen, Koen Vleugels nam toen duidelijk de kop over maar aan het begin van de derde ronde viel een rode vlag door een valpartij, nadat deze rijder naar het medisch centrum was gebracht kon de herstart plaatsvinden.

In de tweede stocksport race was het John Bakker die de kop pakte voor Koen Vleugels , Vleugels nam de kop over voor Menzen, Menzen nam de kop in de vijfde ronde voor er weer een rode vlag viel. Mark van der Bulk zorgde voor de derde rode vlag.

Voor Marc moest een helikopter worden ingeroepen, Marc was in de bocht ÒDe BultÓ rechtuit gegaan. Een trauma helikopter brengt Marc naar Groningen waar hij zal worden onderzocht op hersenletsel.