Voor komend seizoen heeft het Pearle Gebben Racing team twee toptalenten weten vast te leggen. Finn de Bruin en Kevin Mijwaart zullen in 2018 in de kleuren van het Drentse team uitkomen in de Nederlandse Yamaha R3 cup.

Na het succes van 2017, wat resulteerde in een kampioenschap voor Dennis Koopman en die dit jaar (ondersteunt door de SRTD) actief zal zijn in het WK Supersport 300, zal het Pearle Gebben Racing ook komend seizoen actief zijn binnen de Yamaha R3 Cup.

Dit jaar heeft Finn de Bruin gekozen om opnieuw voor Pearle Gebben Racing te rijden. Finn reedt in 2017 ook voor het team en was hard onderweg naar een P3 in het kampioenschap. Na een crash tijdens een training in Italië, aan het eind van het seizoen, moest Finn de laatste race missen en werd hij mede hierdoor helaas vierde. Voor 2018 is Finn er op gebrand om in de top van de Nederlandse Yamaha R3 Cup te acteren.

Naast Finn de Bruin heeft Pearle Gebben Kevin Mijwaart weten te contracteren.  De voormalig GAMMA Yamaha R125 kampioen en de nummer 2 van 2017 wil graag uitkomen voor het team mede omdat de SRTD ook richting het WK de rijders blijft steunen. De SRTD wil samen met Finn en Kevin, en een nog te contracteren derde coureur, zich richten op het kampioenschap om in 2019 het volgende talent naar het WK te kunnen brengen.

Stichting Racing Team Drente
De steeds groter wordende stichting wil blijven groeien om de Nederlandse motorsport weer op de kaart te zetten. Het is natuurlijk geweldig om na twee jaar al een rijder in het WK te hebben, maar nu wil men door. De doelstelling voor 2018 is het kampioenschap en om met minimaal twee rijders naar de Yamaha bLUcRU masterclass in Italië te gaan aan het einde van het seizoen.