Performance Racing Achterhoek en Den Besten per direct uit elkaar

358
joey-den-besten
Joey den Besten - Hengelo 2018 | foto© Henk Teerink

Performance Racing Achterhoek en Joey den Besten zullen per direct hun samenwerking beëindigen en uit elkaar gaan. Dit nieuws heeft het team zondag middels een officieel persbericht naar buiten gebracht.

De reden van de breuk tussen Joey den Besten en het team, is dat men op diverse vlakken verschillende inzichten had. Dit heeft er toe geleid dat Performance Racing Achterhoek en Joey den Besten per direct afstand van elkaar doen.

Het team heeft in 4 jaar tijd veel succes met Den Besten gekend.

“We hebben tweemaal het IRRC Supersport 600 kampioenschap met Joey weten binnen te halen<” aldus een woordvoerder van het team in het persbericht. “Op deze prestatie kunnen we met een goed gevoel terugkijken. We hebben in 4 jaar tijd veel mooie, maar ook moeilijke momenten met elkaar gekend. In goed overleg hebben we besloten om per direct afscheid van elkaar te nemen. We zijn tot de conclusie gekomen dat we op diverse vlakken te veel verschillen van mening en inzicht. We betreuren deze situatie, maar zien op dit moment geen andere oplossing.”

Performance Racing Achterhoek bedankt Den Besten en Kees van Steenis voor hun inzet van de afgelopen vier jaar en wenst Joey in het persbericht het allerbeste toe in de toekomst.