Er zal in 2021 een nieuw team aan de start verschijnen in het Bennetts British Superbike Championship. Het nieuwe team, genaamd FHO Racing en opgezet door Macau-ondernemer Faye Ho, is een door BMW Motorrad ondersteunt team. Peter Hickman en Xavi Forés zijn voor komend seizoen aangetrokken als rijdersduo.

FHO Racing is de vervolgstap van het succesvolle Smiths Racing, het team dat onlangs bekend maakte na dit seizoen te stoppen. FHO Racing zal een groot deel van het materiaal van Smits Racing overnemen en ook zal een groot deel van de ervaren Smiths Racing crew komend seizoen aan de slag gaan voor het nieuwe British Superbike Championship Team.

FHO Racing zal gebruik gaan maken van de nieuwe 2021 BMW M 1000 RR Superbike, het eerste M-model van BMW Motorrad dat vorige maand werd aangekondigd, welke bemant zullen gaan worden door niemand minder dan Peter Hickman en de opnieuw vanuit het FIM Superbike World Championship overkomende Xavi Forés.

Naast Hickman en Forés heeft het team ook Alex Olsen gecontracteerd, hij zal in de kleuren van het team te bewonderen zijn in het Pirelli National Superstock 1000 Championship.

Hickman zal naast zijn deelname met het team in het Bennetts British Superbike Championship ook met FHO Racing van start gaan in de bekende Road Racing evenementen.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App