Peter Hickman en Xavi Forés naar nieuw opgezet FHO Racing Team

659
peter-hickman
Peter Hickman (r) en FHO teameigenaar Faye Ho | foto© FHO Racing

Er zal in 2021 een nieuw team aan de start verschijnen in het Bennetts British Superbike Championship. Het nieuwe team, genaamd FHO Racing en opgezet door Macau-ondernemer Faye Ho, is een door BMW Motorrad ondersteunt team. Peter Hickman en Xavi Forés zijn voor komend seizoen aangetrokken als rijdersduo.

FHO Racing is de vervolgstap van het succesvolle Smiths Racing, het team dat onlangs bekend maakte na dit seizoen te stoppen. FHO Racing zal een groot deel van het materiaal van Smits Racing overnemen en ook zal een groot deel van de ervaren Smiths Racing crew komend seizoen aan de slag gaan voor het nieuwe British Superbike Championship Team.

FHO Racing zal gebruik gaan maken van de nieuwe 2021 BMW M 1000 RR Superbike, het eerste M-model van BMW Motorrad dat vorige maand werd aangekondigd, welke bemant zullen gaan worden door niemand minder dan Peter Hickman en de opnieuw vanuit het FIM Superbike World Championship overkomende Xavi Forés.

Naast Hickman en Forés heeft het team ook Alex Olsen gecontracteerd, hij zal in de kleuren van het team te bewonderen zijn in het Pirelli National Superstock 1000 Championship.

Hickman zal naast zijn deelname met het team in het Bennetts British Superbike Championship ook met FHO Racing van start gaan in de bekende Road Racing evenementen.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App