Zondagmiddag wordt op het Misano World Circuit Marco Simoncelli de zevende MotoGP race van het seizoen 2020 verreden. Wie maakt volgens jou de meeste kans op de overwinning en staat er rond de klok van 15:00 uur op de hoogste trede van het podium? Bekijk snel de poll en stem op jouw favoriet voor deze zevende MotoGP zege van 2020.

Maverick Viñales behaalde zaterdagmiddag voor het tweede opeenvolgende weekend de pole. Een week geleden wist de Spanjaard in de race echter geen potten te breken. Jack Miller en Fabio Quartararo vergezellen zondagmiddag de Monster Energy Yamaha coureur op de eerste startrij. Beiden zijn op revanche uit nadat ook zij vorige week met respectievelijk een zevende plaats en een DNF niet het gewenste resultaat wisten te behalen.

Hetzelfde geldt voor de vanaf de vierde plaats vertekkende Pol Espargaró, kan de Spanjaard zondagmiddag het voor KTM minder goed verlopen weekend doen vergeten of weet de vanaf de vijfde plaats op de grid vertrekkende Francesco Bagnaia zondag zijn uitstekende optreden van een week geleden een vervolg te geven en zondag zijn eerste MotoGP zege te scoren.

Kortom, wie denk jij dat er in deze zevende MotoGP race van het seizoen met de eer gaat strijken?

Poll
Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers zullen we tijdens de Grand Prix weekenden een poll plaatsen waar jij kunt aangeven wie in jouw ogen de winnaar wordt van de op zondagmiddag te verrijden race.

We zullen jullie telkens 11 keuzemogelijkheden geven, de eerste 10 coureurs uit de kwalificatie en als elfde keuzemogelijkheid ‘iemand anders’.

Poll: Wie wint zondagmiddag de zevende MotoGP race van 2020?

 • Francesco Bagnaia (41%, 138 Stemmen)
 • Fabio Quartararo (16%, 55 Stemmen)
 • Valentino Rossi (16%, 55 Stemmen)
 • Jack Miller (6%, 20 Stemmen)
 • Maverick Viñales (5%, 18 Stemmen)
 • Andrea Dovizioso (4%, 14 Stemmen)
 • Brad Binder (4%, 13 Stemmen)
 • Iemand anders (3%, 9 Stemmen)
 • Pol Espargaró (2%, 7 Stemmen)
 • Franco Morbidelli (2%, 6 Stemmen)
 • Danilo Petrucci (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 335

Laden ... Laden ...

 

Handige links Gran Premio TISSOT dell’Emilia Romagna e della Riviera di Rimini 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App