POLL: Wie wint zondagmiddag in Valencia de dertiende MotoGP race van 2020?

71
Valencia-MotoGP-Top3-Q2
Top 3 MotoGP kwalificatie - Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana | foto© motogp.com

Zondagmiddag wordt in Valencia de dertiende en voorlaatste MotoGP race van het seizoen 2020 verreden. Wie maakt volgens jou de meeste kans op de overwinning en staat er rond de klok van 15:00 uur op de hoogste trede van het podium? Bekijk snel de poll en stem op jouw favoriet voor de winst in de MotoGP race van de Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana.

De MotoGP race van de Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana belooft zondagmiddag opnieuw een spannende aangelegenheid te worden. Wie denk jij dat er in deze dertiende MotoGP race van het seizoen met de eer gaat strijken?

Het MotoGP seizoen loopt bijna op zijn eind en zondagmiddag in Valencia staat er meer op het spel dan alleen de winst. Joan Mir kan er namelijk zijn eerste matchpoint verzilveren en de 2020 MotoGP wereldtitel veiligstellen.

Maar de Team Suzuki Ecstar coureur heeft al aangegeven dat verdedigen niet zijn stijl is en als het maar enigszins gewoon mee te willen strijden voor de overwinning. De Spanjaard zal echter vanaf de twaalfde plaats op de grid aan de race moeten beginnen, een hele klus dus.

Mir zal daarbij echter af moeten rekenen met Franco Morbidelli die zaterdag de pole voor zich op wist te eisen en voorafgaand tijdens de vrije trainingen al liet zien over een geweldig racetempo te beschikken. Ook de als tweede en derde gekwalificeerde Jack Miller en Takaaki Nakagami staan op scherp, zij jagen beiden op hun eerste overwinning van het seizoen en willen beiden maar al te graag de tiende verschillende winnaar worden van een MotoGP race in 2020.

Maar er zijn ongetwijfeld meer kapers op de kust, zoals Johann Zarco, Pol Espargaró, Maverick Viñales, Aleix Espargaró, Francesco Bagnaia, Brad Binder en Miguel Oliveira, allemaal namen die zich zaterdag binnen de top tien wisten te kwalificeren.

Poll
Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers zullen we tijdens de Grand Prix weekenden een poll plaatsen waar jij kunt aangeven wie in jouw ogen de winnaar wordt van de op zondagmiddag te verrijden race.

We zullen jullie telkens 11 keuzemogelijkheden geven, de eerste 10 coureurs uit de kwalificatie en als elfde keuzemogelijkheid ‘iemand anders’.

[poll id=”28″]

Handige links Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

 Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App