POLL: Wie wint zondagmiddag in Valencia de twaalfde MotoGP race van 2020?

439
pol-espargaró
Takaaki Nakagami, Pol Espargaró en Alex Rins | foto© motogp.com

Zondagmiddag wordt in Valencia de twaalfde MotoGP race van het seizoen 2020 verreden. Wie maakt volgens jou de meeste kans op de overwinning en staat er rond de klok van 15:00 uur op de hoogste trede van het podium? Bekijk snel de poll en stem op jouw favoriet voor de winst in de twaalfde MotoGP race van 2020.

De MotoGP race van de Gran Premio de Europa belooft zondagmiddag opnieuw een spannende aangelegenheid te worden. Wie denk jij dat er in deze twaalfde MotoGP race van het seizoen met de eer gaat strijken?

Na twee dagen die gekenmerkt werden door regen en een af en toe opdrogend Circuit Ricardo Tormo gaan de weersvoorspellers ervan uit dat het zondag een droge en zonnige racedag zal gaan worden in Valencia. Dat belooft nog wat, een droge race zonder één echte droge training of kwalificatie.

Zaterdagmiddag was het Pol Espargaró die het beste met de lastige omstandigheden om kon gaan en de pole veilig wist te stellen. Maar achter de KTM kwalificeerde zich Suzuki coureur Alex Rins als tweede, Honda coureur Takaaki Nakagami als derde en Ducati coureur Johann Zarco als vierde waarmee er maar liefst vier verschillende fabrikanten binnen de top vier vertegenwoordigd zijn. Maar ook de leider in de tussenstand van het kampioenschap en de als vijfde gekwalificeerde Joan Mir zal zijn titelkansen levend willen houden, helemaal nu Fabio Quartararo zich slechts als elfde kwalificeerde en Maverick Viñales zelfs vanuit de pitlane aan de race moet beginnen.

Kortom, allemaal omstandigheden en redenen voor opnieuw een spannende MotoGP race zondag in Valencia.

Poll
Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers zullen we tijdens de Grand Prix weekenden een poll plaatsen waar jij kunt aangeven wie in jouw ogen de winnaar wordt van de op zondagmiddag te verrijden race.

We zullen jullie telkens 11 keuzemogelijkheden geven, de eerste 10 coureurs uit de kwalificatie en als elfde keuzemogelijkheid ‘iemand anders’.

[poll id=”27″]

 

Handige links Gran Premio de Europa 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App