#PoweredByMotul: Prijsvraag van de week deel 3

1103
peter-hickman
Peter Hickman | foto© FHO Racing

Motul is o.a. de titelsponsor van de 90e Dutch TT en het FIM Superbike World Championship. Ook is Motul al enige tijd een zeer gewaardeerde GOUD partner van Racesport.nl. In samenwerking met Motul zal er de komende vijf woensdagen een leuke prijsvraag te vinden zijn op Racesport.nl met telkens een aantal leuke door Motul beschikbaar gestelde prijzen.

Vijf woensdagen, te beginnen op woensdag 23 juni voorafgaand aan de Motul TT Assen en eindigend op woensdag 21 juli voorafgaand aan de Prosecco DOC Dutch Round zal er wekelijks een prijsvraag te vinden zijn op deze site, een prijsvraag #PoweredByMotul. Wekelijks zullen we jullie een vraag stellen welke betrekking heeft op een wedstrijd van het daaropvolgende weekend.

Wil je kans maken op één van de vele leuke prijzen? Beantwoord dan de vraag van de week, stuur het juiste antwoord voor zaterdagavond 23:59 uur (10-07-2021) naar [email protected], waarna de Racesport.nl redactie op maandag uit de juiste inzendingen de winnaars zal trekken. De namen van winnaar(s) worden vervolgens bekend gemaakt tijdens de nieuwe prijsvraag van de week erop.

#PoweredByMotul: Prijsvraag van de week deel 2
Het juiste antwoord op de vraag van 30 juni: Op welke plek gaat Team HRC coureur Leon Haslam finishen a.s zondag tijdens de WK Superbike race (race 2, start 14:00 uur lokale tijd) op Donington Park?. Dat was de negende plaats.

Uit de meer dan 200 inzendingen waren er twaalf deelnemers die het juiste antwoord wisten te voorspellen. Uit deze juiste inzendingen hebben we drie winnaars getrokken en dat zijn deze week:

  • Hein Vorderman uit Heerde
  • Carlo Klein uit Oss
  • Harry Diesveldt uit Giesbeek

Bovengenoemde drie winnaars krijgen hun gewonnen prijs (exclusief 90eTT shirt) binnenkort thuisgestuurd.

De vraag van woensdag 07 juli 2021:
Op welke plek gaat Peter Hickman finishen a.s. zondag tijdens de laatste British Superbike race op het circuit van Knockhill?

Prijs
Deze week zijn er wederom drie leuke prijzen te winnen, namelijk opnieuw drie keer een uniek en exclusief 90eTT shirt.

Stuur het juiste antwoord (inclusief naam, adres en woonplaats) voor zaterdagavond 10 juli 23:59 uur naar [email protected]. Bij meerdere juiste antwoorden zullen we de drie bovengenoemde prijzen verloten onder de juiste inzenders.

Belangrijke spelregel: Slechts 1 inzending (antwoord) per deelnemer. Deelnemers die meerdere keren een antwoord insturen worden uitgesloten van deelname.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter