#PoweredByMotul: Winnaars prijsvraag van de week deel 5 bekend

413
jeffrey-buis
Jeffrey Buis | foto© Randy van Maasdijk

Motul is o.a. de titelsponsor van de 90e Dutch TT en het FIM Superbike World Championship. Ook is Motul al enige tijd een zeer gewaardeerde GOUD partner van Racesport.nl. In samenwerking met Motul was er de afgelopen vijf woensdagen een leuke prijsvraag te vinden zijn op Racesport.nl met telkens een aantal leuke door Motul beschikbaar gestelde prijzen. De vijfde en laatste editie zit erop en ook deze prijswinnaars zijn bekend.

Vijf woensdagen, te beginnen op woensdag 23 juni voorafgaand aan de Motul TT Assen en eindigend op woensdag 21 juli voorafgaand aan de Prosecco DOC Dutch Round was er wekelijks een prijsvraag te vinden op deze site, een prijsvraag #PoweredByMotul.

#PoweredByMotul: Prijsvraag van de week deel 5
Het juiste antwoord op de vraag van woensdag 21 juli 2021: Op welke plek gaat onze Nederlandse WorldSSP 300 wereldkampioen Jeffrey Buis finishen a.s. zondag tijdens de tweede WorldSSP300 race van het weekend in Assen was de vierde plaats.

Uit de vele inzendingen waren er twaalf inzendingen met het juiste antwoord. Onder deze twaalf inzendingen hebben een drietal prijswinnaars getrokken en dat zijn:

  • Jan Willemsen uit Doetinchem
  • Frans de Kok uit De Lier
  • Huub Smits uit Roggel

Bovengenoemde drie winnaars krijgen hun gewonnen prijs, een Motul Wash & Shine Kit, binnenkort thuisgestuurd.

Mede namens Motul willen wij de vele honderden deelnemers die de afgelopen vijf weken mee hebben gedaan aan één of meerdere prijsvragen bedanken voor hun deelname en alle prijswinnaars van harte feliciteren met hun gewonnen prijs.


Handige links Prosecco DOC Dutch Round:

Tijdschema en volledige uitslagen (WorldSBK)
Tijdschema en volledige uitslagen (WK zijspannen)
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter