Prijsvraag: Win een gridaccess tijdens het WK Superbike Assen

444
michael-van-der-mark
Michael van der Mark - startgrid WK Superbike Assen 2018 | foto© TT Circuit Assen

Sta jij aanstaande zondag op startgrid voorafgaand aan de Superpole race tijdens het WK Superbikes in Assen en heb jij een Meet and Greet met Pata Yamaha coureur Michael van der Mark? Doe mee aan onderstaande prijsvraag en maak kans op één van deze twee unieke prijzen.

Van 12 t/m 14 april 2019 is het World Superbike Championship te gast op het TT Circuit Assen. In samenwerking met het TT Circuit Assen mogen we onder de trouwe Racesport.nl bezoekers twee prachtige en unieke prijzen verloten.Speciale prijs
De winnaars van deze twee prachtige prijzen hebben zondagochtend voorafgaand aan de Superpole race toegang tot de startgrid. Naast deze unieke gridaccess ontmoeten de twee winnaars zondag voorafgaand aan de tweede WorldSBK race Michael van der Mark tijdens een speciale Meet and Greet. (prijzen zijn incl. een toegangskaart voor de zondag)

Prijsvraag
Wat moet je doen om voor één van deze twee prachtige en unieke prijzen in aanmerking te komen?

Beantwoord de volgende vragen.

  1. Alavaro Bautista is dit seizoen nog ongeslagen. De Spanjaard wist alle negen tot nu toe verreden WorldSBK races van het seizoen op zijn naam te schrijven. Maar wie was voor Bautista de laatste Spaanse coureur die een WorldSBK race wist te winnen?
  2. Wie is de laatste Nederlander die een World Supersport race op zijn naam wist te schrijven en in welk seizoen en op welk circuit was dit?

Stuur de juiste antwoorden voor donderdagmiddag 10 april 12:00 uur naar [email protected]

Vervolgens zal de Racesport.nl redactie onder de juiste inzendingen de twee prijzen verloten. De prijswinnaars zullen we vervolgens donderdag later op de dag persoonlijk op de hoogte brengen.

*Vergeet niet het telefoonnummer te vermelden in de mail waarop u aanstaande donderdagmiddag bereikbaar bent!!

 

Handige links Motul Dutch Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App