Onderstaand de uitslag en de ingezonden ‘helmontwerpen’ naar aanleiding van de prijsvraag: Race jij onder begeleiding van een MotoGP coureur in de binnenstad van Assen?

Onlangs plaatste de Racesport.nl redactie een oproep op de website waarin we in samenwerking met het TT Circuit Assen, Motul en het TT festival 12 kinderen in de leeftijd van 10 en 11 jaar mochten selecteren om op donderdagmiddag 27 juni voorafgaand aan de Motul TT Assen onder begeleiding van een MotoGP coureur mee te doen aan een heuse Zeepkistenrace in de binnenstad van Assen.

Lees ook: Race jij onder begeleiding van een MotoGP coureur in de binnenstad van Assen?

De bedoeling was om 25 inzendingen te selecteren, deze op de website te plaatsen en door middel van een pol de 12 inzendingen met de meeste stemmen in aanmerking te laten komen voor deze fantastische prijs. Het loopt echter iets anders, ondanks dat het bericht ruim 40.000 keer werd gelezen ontvingen wij slechts negen inzendingen. Van deze negen inzendingen heeft zich inmiddels één inzender vanwege persoonlijke omstandigheden terug moeten trekken.

Krijgen we normaalgesproken op een dergelijke prijsvraag rondom de Motul TT Assen ruim 2000 inzendingen, dit keer is dit dus helaas anders. We hebben dan ook besloten om de acht inzendingen online te plaatsen, geen stemming te doen maar daarentegen nog vier personen de mogelijkheid te bieden alsnog een ‘helm ontwerp’ in te sturen. Deze eerste vier inzendingen zullen (op volgorde van binnenkomst) net als de onderstaande inzenders alsnog een uitnodiging ontvangen om donderdag 27 juni mee te doen aan deze unieke ‘ Zeepkisten race’ en na afloop samen met ons mee te gaan naar de pré-event persconferentie van de Motul TT Assen.

Onderstaand de acht inzendingen op volgorde van binnenkomst.

sita-verschuren

Ingezonden door Sita Verschuren

kai-snel

Ingezonden door Kai Snel

julian-van-kalkeren

Ingezonden door Julian van Kalkeren

lars-wetering

Ingezonden door Lars Wetering

jojanneke-kout

Ingezonden door Jojanneke Kout

elise van wijk

Ingezonden door Elise van Wijk

ricardo-rundervoort

Ingezonden door Luca Rundervoort

lynn-joldersma

Ingezonden door Lynn Joldersma

 Quinty-Rundervoort

Ingezonden door Quinty Rundervoort

jurgen-de-jong

Ingezonden door Jurgen de Jong

mex-kramer

Ingezonden door Mex Kramer

Alle inzenders bedankt, gefeliciteerd en alvast heel veel succes en plezier gewenst donderdag 27 juni aanstaande tijdens deze wel heel unieke en bijzondere ervaring. Alle 8 inzenders ontvangen nog een persoonlijk bericht met meer informatie.