Prijswinnaar Racesport.nl supporter actie bekend

1014
wk-superbike-assen-2019
WorldSBK Assen 2019 | foto© TT Circuit Assen

De prijswinnaar van de onlangs gehouden Racesport.nl supporter actie is bekend. Dhr. Ab Jansen uit Kootwijkerbroek is de winnaar van de twee ‘exclusieve’ paddock passen voor de dit weekend te verrijden Nederlandse ronde van het WK Superbike op het TT Circuit Assen.

Ook in 2021 kan Racesport.nl weer rekenen op de support van een trouwe groep Racesport.nl supporters, supporters die middels een vrijwillige bijdrage het werk van de Racesport.nl redactie ondersteunen. Normaalgesproken kunnen we als Racesport.nl redactie een aantal keren per jaar iets terug doen voor deze groep, dit middels een aantal verlotingen waaronder vrijkaarten voor de Dutch TT, de Nederlandse ronde van het WK Superbike en het British Superbike op het TT Circuit Assen en het organiseren van een aantal leuke activiteiten.

Vanwege het niet doorgaan van verschillende van deze evenementen, het doorgaan maar dan onder een aantal beperkende maatregelen en het niet mogen ontvangen van gasten voor o.a. een bedrijfsbezoek moesten we een aantal van deze verlotingen en leuke activiteiten annuleren.

Maar ondanks alles kregen we de afgelopen week een leuke verrassing. Ondanks dat de paddock komend weekend tijdens het WK Superbike in Assen niet toegankelijk is voor het publiek, de paddock een aparte Dorna bubbel zal zijn, mochten we twee dit jaar wel zeer exclusieve paddockkaarten verloten onder de Racesport.nl supporters.

Onlangs hebben we middels een nieuwsbrief alle Racesport.nl supporters ( seizoen 2020 en 2021) gevraagd wie mee wilde dingen naar deze ‘exclusieve’ prijs. De keus om het op deze manier te doen is ingegeven door de strenge regels die er komend weekend gelden in de paddock en de voorwaarden waaraan eenieder zich dient te confirmeren.

Uit alle inzenders (ruim 100) hebben we dinsdagmiddag 20 juli om 18:00 uur één winnaar getrokken en dat is geworden de heer Ab Janssen uit Kootwijkerbroek. Dhr. Janssen is inmiddels op de hoogte gebracht van het feit dat hij de winnaar is van de twee ‘exclusieve’ paddock passen voor de Prosecco DOC Dutch Round.

Namens de gehele Racesport.nl redactie feliciteren wij dhr. Janssen met zijn gewonnen prijs en wensen we zijn zoon en kleinzoon veel plezier dit weekend in Assen.

Ook Racesport.nl supporter worden?
Meer info: www.racesport.nl/supporter


Handige links Prosecco DOC Dutch Round:

Tijdschema en volledige uitslagen (WorldSBK)
Tijdschema en volledige uitslagen (WK zijspannen)
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter