Prijswinnaars prijsvraag ‘Wordt het Jeffrey Buis of Scott Deroue?’ bekend

164
jeffrey-buis
Jeffrey Buis | foto© Randy van Maasdijk

Voorafgaand aan de finaleronde van het 2020 FIM Supersport 300 World Championship, afgelopen weekend in Estoril konden de Racesport.nl bezoekers hun favoriete wereldkampioen kiezen middels de prijsvraag: ‘Wordt het Jeffrey Buis of Scott Deroue?. Afgelopen zaterdag greep Buis de wereldtitel en vandaag maken wij de winnaars bekend van deze prijsvraag.

Twee vragen dienden de Racesport.nl bezoekers te beantwoorden:

  • Wie wordt volgens jou de 2020 FIM Supersport 300 wereldkampioen?
  • Hoeveel WK punten heeft de door jouw gekozen wereldkampioen zondag in Estoril na afloop van de tweede race?

Zoals al vermeld werd Jeffrey Buis de nieuwe wereldkampioen en de coureur uit Steenwijkerwold had zondagavond na afloop van de laatste race van het seizoen 221 WK punten achter zijn naam staan terwijl Scott Deroue het seizoen als tweede afsloot met 187 gescoorde WK punten.

Van de honderden inzendingen wist het merendeel vraag 1 juist te beantwoorden, echter van alle inzenders die vraag 1 juist hadden was er niemand die het juiste aantal WK punten wist te voorspellen.

Onderstaand de drie prijswinnaars die het dichtst in de buurt kwamen en binnenkort de door Kawasaki Nederland beschikbaar gestelde prijzen tegemoet kunnen zien.

1e prijs: Kawasaki Ogio Reistas t.w.v. € 257,-

  • A.A. de Goede, Apeldoorn (220 punten)

2e prijs: Kawasaki horloge t.w.v. € 89,95

  • Andre van de Vreede, Roosendaal (222 punten)

3e prijs: Kawasaki Sports Vest t.w.v. € 74,05

  • Luke Woltman, Ritthem (223 punten)

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en de drie prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de door jullie gewonnen prijs.

De afhandeling en het versturen van bovenstaande prijzen zal door Kawasaki Nederland verder afgehandeld worden.

Handige links Pirelli Estoril Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App