Publiek welkom tijdens Nederlandse ronde WK Superbike in Assen

9755
worldsbk-assen
WorldSBK Assen 2019 | foto© TT Circuit Assen

De Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship wordt dit jaar verreden in het weekend van 23 t/m 25 juli op het TT Circuit Assen. Goed nieuws voor de fans, het evenement is met volledig publiek! Ouderwets genieten van motorsport op topniveau, met hopelijk een glansrol voor onze Michael van der Mark en de overige Nederlandse deelnemers.

Je kunt je tickets nu direct bestellen in de webshop van het TT Circuit Assen, via de onderstaande link. Jeugd t/m 15 jaar heeft gratis toegang.

Link: tickets.ttcircuit.com

Om toegang te krijgen tot de tribunes en taluds (overal vrije plaatskeuze) is het noodzakelijk dat je de CoronaCheck-app activeert. Je dient hierin vervolgens 1 van de volgende documenten te uploaden:

  • Een vaccinatiebewijs (volledige vaccinatie), of
  • Een negatief testbewijs van Testen voor Toegang (40 uur geldig), of
  • Een herstelbewijs.

Alleen in combinatie met je legitimatiebewijs en een ticket wordt toegang verleend.

Op alle dagen is de horeca geopend, en er zijn ook weer merchandise stands aanwezig. Voor de Geert Timmer tribune en voor de Hoofdtribune worden vidiwalls geplaatst. De paddock is deze editie van het FIM Superbike World Championship niet toegankelijk, aangezien daar een bubbel voor coureurs en medewerkers wordt gecreëerd.

Heb je nog een WK Superbike ticket uit 2020? Goed nieuws, met dit ticket kun je nu naar binnen!


Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter