Racesport.nl Live Chat: De Avondklok – deel 5

231
kervin-bos
Kervin Bos | foto© Randy van Maasdijk

We hebben in Nederland momenteel een avondklok. Nu kunnen we er ons massaal tegen verzetten, bij de pakken neer gaan zitten, lekker blijven mokken, maar we kunnen als motorsportliefhebbers ook samen lekker een uurtje gaan kletsen over onze geliefde sport, de motorsport. Kijk, luister of doe vanaf 21:00 uur actief mee met de Racesport.nl Live uitzending: De Avondklok deel 5.

Maandagavond vanaf 21:00 uur zal Racesport.nl via Racesport.nl Facebook opnieuw een live chatsessie starten waarin enkele Racesport.nl redactieleden actuele onderwerpen uit de sport zullen bespreken en waar u als bezoeker mee kunt discussiëren via een chatsessie en er zelfs een aantal Racesport.nl bezoekers mogelijk live in de uitzending komen om met ons mee te discussiëren.

Geen professionele tv-uitzending maar gewoon een eenvoudige Livechat. Zo zullen we elke uitzending vooraf een thema benoemen waarmee we de uitzending starten. Maandagavond 01 februari in de vijfde uitzending is het thema: De plannen van Ten Kate Racing voor het seizoen 2021.

Gasten: In deze uitzending is te gast Ten Kate Racing Yamaha teammanager Kervin Bos. Met Kervin zullen we het hebben over de laatste stand van zaken en de plannen van Ten Kate Racing voor komend seizoen als team in het WorldSSP en het WorldSBK.

Presentatie: Iwan van der Valk en Evert Slager. Regie en techniek: Bernd-Jan Hilhorst.

Naast dit thema komen er ongetwijfeld de nodige andere actuele onderwerpen aan bod.

Actief meedoen?
Heb je een brandende vraag, een leuk onderwerp waarover je graag meer wilt weten en je bent in het bezit van een pc (of mobiele telefoon) voorzien van een camera en goede microfoon. Stel je vraag minimaal een half uur alvorens de uitzending begint middels een mail naar [email protected] en wie weet nodigen we jou wel uit om in de uitzending – maximaal twee gasten per uitzending – te komen, je brandende vraag te stellen en vervolgens live met ons mee te discussiëren.

Racesport.nl Live: De Avondklok deel 5 is maandagavond 01 februari vanaf 21:00 uur live te volgen via Racesport.nl Facebook.

P.s. Alle uitzendingen zijn op een later moment terug te kijken via het Racesport.nl YouTube kanaal en te beluisteren via de nieuwe Racesport.nl Podcast kanalen.

Link: Racesport.nl YouTube  Link: Racesport.nl Podcast: Spotify

De Racesport.nl Podcast is op alle belangrijke Podcast platformen te vinden. Volgt u Racesport.nl nog niet op YouTube of via je favoriete Podcast platform. Schroom niet om dit te doen, wij vinden het leuk en u hoeft de komende tijd niets meer te missen!!!Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App