Racesport.nl Live Chat: De Avondklok – deel 6

267
ilse-de-haas
Ilse de Haas en Kees Endeveld

We hebben in Nederland momenteel een avondklok. Nu kunnen we er ons massaal tegen verzetten, bij de pakken neer gaan zitten, lekker blijven mokken, maar we kunnen als motorsportliefhebbers ook samen lekker een uurtje gaan kletsen over onze geliefde sport, de motorsport. Kijk, luister of doe vanaf 21:00 uur actief mee met de Racesport.nl Live Chat: De Avondklok deel 6.

 Dinsdagavond 02 februari vanaf 21:00 uur zal Racesport.nl via Racesport.nl Facebook opnieuw een live chatsessie starten waarin enkele Racesport.nl redactieleden actuele onderwerpen uit de sport zullen bespreken en waar u als bezoeker mee kunt discussiëren via een chatsessie en er zelfs een aantal Racesport.nl bezoekers mogelijk live in de uitzending komen om met ons mee te discussiëren.

Geen professionele tv-uitzending maar gewoon een eenvoudige Livechat. Zo zullen we elke uitzending vooraf een thema benoemen waarmee we de uitzending starten. Dinsdagavond 02 februari in de zesde uitzending is het thema: De zijspannen.

Gasten: In deze uitzending zijn te gast zijspancoureur Kees Endeveld en zijspan passagier Ilse de Haas. Met het tweetal zullen we in gesprek gaan over de huidige ontwikkelingen binnen de sport, de 2021 FIM Sidecar World Championship kalender en natuurlijk hun eigen plannen voor komend seizoen.
Presentatie: Guido Fenneman en Asse Klein
Regie en techniek: Bernd-Jan Hilhorst

Actief meedoen?
Heb je een brandende vraag, een leuk onderwerp waarover je graag meer wilt weten en je bent in het bezit van een pc (of mobiele telefoon) voorzien van een camera en goede microfoon. Stel je vraag minimaal een half uur alvorens de uitzending begint middels een mail naar [email protected] en wie weet nodigen we jou wel uit om in de uitzending – maximaal twee gasten per uitzending – te komen, je brandende vraag te stellen en vervolgens live met ons mee te discussiëren.

Racesport.nl Live: De Avondklok deel 6 is dinsdagavond 01 februari vanaf 21:00 uur live te volgen via Racesport.nl Facebook en Racesport.nl YouTube.

P.s. Alle uitzendingen zijn op een later moment terug te kijken via het Racesport.nl YouTube kanaal en te beluisteren via de nieuwe Racesport.nl Podcast kanalen.

Link: Racesport.nl YouTube  Link: Racesport.nl Podcast: Spotify