Racesport.nl LIVE – Uitzending nr. 8

345
racesport-live
Opnames Racesport.nl LIVE 8 bij Van Meel Motoren | foto© Peter Jager

Met trots presenteert Racesport.nl de achtste aflevering van Racesport.nl LIVE, een nieuw ongeveer 30 minuten motorsport programma waarin de meest bijzondere en actuele zaken uit de nationale en internationale wegrace sport besproken worden.

Racesport.nl LIVE – Uitzending nr. 8
Tijdens deel acht, opgenomen bij Van Meel Motoren in het Brabantse Made, zijn te gast World Superbike coureur Michael van der Mark en Moto3 coureur Bo Bendsneyder.

De Pata Yamaha Official WorldSBK coureur en de Red Bull KTM Ajo Moto3 coureur blikken samen met motorsportjournalist en TV commentator Frank Weeink terug op het afgelopen seizoen en kijken alvast vooruit naar het seizoen 2017.

De presentatie van Racesport.nl LIVE uitzending nr.8 is net als tijdens de eerste zeven uitzendingen opnieuw in vertrouwde handen van Iwan van der Valk.

Racesport.nl LIVE
Racesport.nl LIVE is een nieuw, regelmatig terugkerend programma van ongeveer 30 minuten waarin presentator Iwan van der Valk samen met een vaste studiogast (David Emmett, Frank Weeink of Evert Slager) twee of drie prominenten uit de racerij ontvangen, hun het hemd van het lijf vragen en met elkaar in discussie gaan over de meest actuele en bijzondere zaken van dat moment uit de MotoGP, WorldSBK of een van de ander wegrace competities.

Als website, als producent en als compleet team hebben we veel plezier beleefd aan het maken van de Racesport.nl LIVE uitzendingen en zijn we veel dank verschuldigd aan een ieder die dit nieuwe initiatief mede mogelijk hebben gemaakt.

 Laatste aflevering 2016
De achtste Racesport.nl LIVE uitzending is weliswaar de laatste van 2016 maar achter de schermen zijn we al volop bezig met het maken van plannen om Racesport.nl LIVE in 2017 een vervolg te kunnen geven en waar mogelijk te kunnen verbeteren. Hierbij is ook zeker de mening van de kijker belangrijk, mede daarom hebben we een paar korte vragen op een rijtje gezet en zouden we als Racesport.nl redactie jullie input enorm waarderen.

  • Welke van de acht uitzendingen was in jou ogen de leukste en inhoudelijk het meest interessant?
  • Waren de uitzendingen in jou ogen te lang of juist tekort?
  • Welke onderwerpen spraken jou het meeste aan?
  • Welke onderwerpen spraken jou het minste aan?
  • Wat zou volgens jou een interessante aanvulling zijn op het huidige programma?
  • Hoeveel van de zeven uitzendingen heb je van het begin tot het einde gezien?

Bovenstaand zo maar een aantal vragen waarop we graag jou antwoord zouden willen ontvangen. Naast deze vragen zijn we vanzelfsprekend ook benieuwd naar nieuwe ideeën, suggesties of andere gefundeerde opmerkingen.

Reageren kan via [email protected] of via het plaatsen van een reactie op de Racesport.nl Facebook pagina onder één van de gepubliceerde uitzendingen of onder de video op het Racesport.nl You Tube kanaal.

 

Win, win, win……….

Ben jij ook één van de vele duizenden wegracefans die dagelijks geniet van het gratis Racesport.nl nieuws?  Steun het werk van de Racesport.nl redactie door mee te doen aan de 2016 Racesport.nl support actie, een actie waarmee er opnieuw fantastische prijzen te winnen zijn.

Mooier kunnen we het niet maken toch?   Lees meer: bit.ly/2eGpcd5