Nu het actieve 2020 wegraceseizoen ten einde is zetten we als Racesport.nl redactie graag weer wekelijks een Racesport.nl partner in de spotlights in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Zonder deze partners zou het voor ons namelijk niet mogelijk zijn om jullie dagelijks op de hoogte te van het laatste nieuws uit onze allen zo geliefde wegracesport. Deze week: Gebben Motoren.

Gebben Motoren
Gebben Motoren is de grootste en meest toonaangevende Yamaha dealer van Nederland. Gebben Motoren biedt een breed aanbod aan Yamaha motoren in alle prijsklassen, zowel nieuwe als motor occasions. Daarnaast in- en verkoopt men ook andere grote merken, zoals Kawasaki, Honda, Suzuki, KTM, BMW, Ducati, Aprilia, Polaris, Beta, Husqvarna, Moto-Guzzi, Harley-Davidson, Triumph en Gas-Gas. U kunt dus ook bij Gebben Motoren terecht voor de inruil of verkoop van uw motor!

Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht
Al sinds 1936 is de naam Gebben onlosmakelijk verbonden met de motorwereld. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht vindt men vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Wilt u een motor kopen? Alle medewerkers beschikken over een grote dosis knowhow op het gebied van motoren en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Gebben Motoren heeft dan ook een grote trouwe klantenkring in heel Nederland en ver daarbuiten.

De werkplaats
Vakmanschap, perfectionisme, efficiency en een snelle service, dat is kenmerkend voor de werkplaats van Gebben Motoren. Uw reparatie, onderhoudsbeurt, winterbeurt of schadeherstel is bij Gebben Motoren altijd in goede handen. Het werkplaatsteam bestaat uit 8 ervaren allrounders, met ieder hun eigen specialisme. Daarnaast volgen de medewerkers regelmatig cursussen en workshops, zodat men altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. De werkplaats beschikt ook over alle (digitale) apparatuur om alle onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken motoren. Daarbij wordt men ondersteund door een eigen onderdelenmagazijn, waardoor vele onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar zijn. Wanneer u uw motor bij Gebben Motoren brengt, kunt u ervan uitgaan dat deze altijd in een droge, verwarmde ruimte staat en met zorg behandeld wordt!

De kledingshop
Naast de in- en verkoop van motoren en onze werkplaats, beschikt Gebben Motoren ook over een grote kledingshop met een zeer breed assortiment. U vindt hier een gevarieerde collectie motorkleding en helmen van alle grote merken, zoals Rev’it motorkleding, Macna, Evolution, TCX, Alpinestars, Daytona, Forma, IXS, Booster, Bags-Connection, Craft, Schuberth, HJC, Shark, Bell, Scorpion, Nolan, Caberg, Nexx, Arai, Yamaha, Fox, Kenny, Scott, Oakley, EKS, 100%, Progrip en Leatt. Daarnaast vindt u in de kledingshop een grote collectie aan motorlaarzen, jassen, handschoenen, motorpakken, jeans en aanverwante artikelen voor zowel de weg als de cross en off-road. Uiteraard vindt u het gehele aanbod van de kledingshop ook in de Gebben Motoren webshop!

Gebben Motoren B.V.
Industrieweg 25
7949 AJ Rogat (Meppel)
Telefoon +31 (0) 522 – 443 820
gebben

 

 

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App