Racesport.nl partner van de week: No Limits Trackdays

143

Racesport.nl presenteert regelmatig een Racesport.nl partner van de week, bedrijven die het werk van de Racesport.nl redactie ondersteunen en het uitgebreide netwerk van de website gebruiken om hun bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Deze week: No Limits Trackdays

No Limits Trackdays is een toonaangevend Britse circuitdagen organisator die als sinds 1993 trackholidays organiseert op toonaangevende circuits in Europa. 

No Limits Trackdays heeft een reputatie opgebouwd tijdens de georganiseerde circuitdagen waar iedereen zich op zijn gemak voelt, waar alles vlotjes en soepel verloopt en waar plezier voorop staat. De organisatie is uniek vanwege het gratis aanbieden van instructies aan al hun klanten, dit door zeer ervaren instructeurs die voor een ieder tijdens de dag aanspreekbaar zijn.

Hoe werkt een Europese circuitdag bij No Limits Trackdays?
Tijdens de Europese circuitdagen bij No Limits heeft u de kans om op een aantal beroemde en spannende circuits te rijden en optimaal te genieten van uw rijtijd gedurende een aantal dagen.

Voorlopig is er voor enkele van deze circuitdagen de mogelijkheid om de motoren vanuit België (normaal enkel transport vanuit de UK) te laten transporteren naar de betreffende circuit.

De aangeboden pakketprijzen zijn dan ook inclusief volledig verzekerd motortransport vanaf een aangewezen inzamelpunt naar het circuit en retour, hotelaccommodatie (logies & ontbijt) en uiteraard de circuit tijd (incl. gebruik box tenzij anders aangegeven).

Elke circuitdag verloopt als een typische Engelse circuitdag met sessies van 20 minuten en één uur middagpauze. Bij de meeste events wordt er gereden in slechts 3 groepen zodat er VEEl rijtijd aangeboden wordt.

Er staat een volledig No Limits team samen met instructeurs ter beschikking die zorgen voor een vlot en prettig verloop van het evenement, net zoals u van een toonaangevende Engelse trackdays organisatie mag verwachten.

Momenteel heeft No Limits Trackdays excl voor de Ned/ Belg rijders een hele scherpe aanbieding voor het 3 daagse event op de Hungaroring (12-13 aug 2016). Zo betaald u slechts € 599,00 voor het evenement, inclusief motortransport, tracktime en hotel.

Voor meer info, mogelijkheden en de laatste aanbiedingen surft u snel naar: www.nolimitstrackdays.be