Racesport.nl partner van de week: REV’IT!

569

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag regelmatig één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: REV’IT!

REV’IT!
Wat ontstond als een klein distributiecentrum met focus op de verkoop van importproducten in de Benelux, is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende, toonaangevende naam in de motorkledingindustrie op het gebied van design, performance en innovatie.GESCHIEDENIS IN DE NOTEDOP
In 1995 richtte Ivan Vos, REV’IT!’s Managing Director, het merk op. REV’IT! ontstond uit pure passie; een passie voor het maken van knap ontworpen motorkleding, in combinatie met de liefde voor fraaie producten. Kleding werd toen al ontwikkeld met een nauwkeurig oog voor detail en op de markt gebracht op een vriendelijk prijsniveau.

In die tijd huisde het hoofdkwartier van REV’IT! op de zolder van een leerlooierij, achter een motorzaak in Oss. Deze ruimte werd al snel te krap, waardoor na korte tijd moest worden uitgeweken naar een andere locatie. Een paar jaar later werden de activiteiten opnieuw verhuisd, voordat in 2000 de huidige locatie op de Reggestraat 17 in Oss betrokken werd.

DE JAREN ERNA
Toen REV’IT in 2000 naar de Reggestraat verhuisde, bestond het team uit twaalf mensen, waarvan een flink aantal nog altijd deel uitmaakt van het huidige REV’IT! team.

Het hoofdkwartier bestond uit 350 vierkante meter kantoorruimte en 1.800 vierkante meter magazijnruimte. Bovendien zaten er nog drie andere bedrijven tussen dezelfde muren.

TIJD VOOR EEN NIEUW HOOFDSTUK
In de loop der jaren vertrokken de drie bedrijven uit het pand, waardoor REV’IT! de hele ruimte kon overnemen. Zo’n tien jaar geleden werd een naastgelegen pand gehuurd (Reggestraat 23 en 27) voor zowel kantoor- als opslagdoeleinden. Een corridor verbond de beide gebouwen. Als gevolg van de verdere groei in de afgelopen jaren, moest een aanzienlijke hoeveelheid extra opslag in Oss worden gehuurd op een andere locatie.

Vanwege de voortdurende groei, is REV’IT aanbeland in de situatie dat men op de Reggestraat echt uit haar jas zijn gegroeid. Daarom is de tijd gekomen om afscheid te nemen van het hoofdkwartier waar men zulke memorabele momenten heeft beleefd en gevierd.

REV’IT! NAAR EEN NIEUW HOOFDKANTOOR IN 2020
Voortdurende uitbreiding en onze ambitie een gebouw te ontwerpen dat een betere weerspiegeling geeft van de REV’IT! merkwaarden, hebben het mogelijk gemaakt om de huidige panden in Oss te verlaten. De verhuizing naar het nieuwe hoofdkantoor is gepland in het derde kwartaal van 2020 naar een zichtlocatie in Oss aan de snelweg A59.

Het nieuwe REV’IT! hoofdkwartier zal 3.600 vierkante meter aan kantoorruimte beslaan en 5.000 vierkante meter aan opslagruimte bij een hoogte van twaalf meter.

EEN PLEK WAAR DESIGN, PERFORMANCE EN INNOVATIE SAMENKOMEN
Het nieuwe hoofdkantoor zal opgebouwd worden uit modulaire, topkwaliteit natuurlijke blokken als beton, glas en staal. De architectuur en constructie vormen een weerspiegeling van de REV’IT! kernwaarden op het gebied van Design, Performance en Innovatie.

De open-concept werkruimte die bezoekers binnen zullen ervaren, is bedoeld om mensen te laten communiceren en te werken in teamverband. Daarnaast heeft de overvloed aan glas van het nieuwe hoofdkwartier als functie om ons geloof in transparantie te benadrukken.

In het pand zal ook een grote showroom inbegrepen zijn die wordt gebruikt om collecties aan retail- en distributiepartners te tonen. Ook is er een experience room waar de technologie van het pionieren uit de doeken wordt gedaan en kennis zal worden overgedragen. Bovendien zal een volledig uitgerust testlaboratorium dienst doen als katalysator voor innoverende ideeën voor nieuwe producten, kwaliteitscontrole en CE certificering. Tot slot herbergt het hoofdkwartier een fotostudio, een restaurant, een atelier en een fitnessruimte.

Een van de belangrijkste doelstellingen tijdens het gehele ontwerpproces van het nieuwe gebouw was het tot stand brengen van een inspirerende werkomgeving.

Ivan Vos: “We willen een geweldige werkplek creëren. Ons nieuwe gebouw zal ons eigen REV’IT! biotoop worden, waarin performance, ontspanning, voeding, sport en plezier in harmonie samengaan. Een prima werkomgeving ondersteunt ons goede gevoel van waar we staan en waar we in uitblinken. Ook helpt het ons om talent aan te trekken.

Uiteindelijk is de hoofdzaak het creëren van fantastische producten, daar waarderen onze klanten ons om, en daarbij willen we alle voorwaarden scheppen die ons daarbij ondersteunen.”

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN
Het REV’IT! team bestaat momenteel uit ongeveer honderd mensen, waarvan tachtig man werkzaam zullen zijn op het hoofdkantoor. Voor de komende vijf jaar, wordt een verkoopstijging van 15% verwacht. Eenzelfde vijftien procent valt te verwachten in teamuitbreiding.

Ivan Vos: “In 2020 zal REV’IT! zijn 25-jarig bestaan vieren. Dat we deze mijlpaal in ons nieuw hoofdkwartier zullen kunnen vieren, is een zeer opmerkelijk moment. Ik kan niet wachten dat ik dat moment zal delen met ons fantastische team, een team waarbij ik me bevoorrecht voel om daar deel van uit te mogen maken.”

MENSEN BLIJVEN INSPIREREN IN MOTORRIJDEN
REV’IT! is een toonaangevende onderneming in motorkleding. Men streeft ernaar mensen te inspireren om erop uit te trekken op twee wielen, waarbij wij de passie om veilig en stijlvol te rijden willen faciliteren.

Ivan Vos: “Wij zijn bezig met een oneindige zoektocht naar perfectie in de producten die we maken, eigenlijk in alles wat we doen. We verwachten dat ons nieuwe gebouw een weergave zal zijn van die ambitie.”

Voor meer info: www.revitsport.com

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App