Racesport.nl partner van de week: Wim ter Braake Motoren

wim-ter-braake-motoren
Wim ter Braake Motoren

In de rustige wintermaanden zonder races zetten we als Racesport.nl redactie wekelijks een Racesport.nl partner in de spotlights in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Zonder deze partners zou het voor ons namelijk niet mogelijk zijn om jullie dagelijks op de hoogte te van het laatste nieuws uit onze allen zo geliefde wegracesport. Deze week: Wim ter Braake Motoren.

Wim ter Braake Motoren
Wim ter Braake motoren is een jong en dynamisch bedrijf, dat vanaf 1989 actief is in de motor-branche. Door korte inkoopkanalen en regelmatig nieuwe aanvoer, gewoon uit Nederland of elders uit Europa, is de prijsstelling gunstig en de kwaliteit van motoren bijzonder hoog!

In 2003 werd deze kenmerkende kwaliteit zelfs bekroond met een Bovag 5 sterren certificering! In 2005 werd ook de lang verwachte stap naar een exclusief dealerschap gemaakt, u vindt bij Wim ter Braake Motoren bijna de gehele lijn wegmodellen van het Japanse topmerk Kawasaki. Wim ter Braake Motoren probeert een zo groot mogelijk aanbod ook beschikbaar te hebben, ook voor verhuur of als demomodel waarmee dan natuurlijk proefgereden kan worden.

Kledingafdeling….aanbod, diversiteit in soort en prijsklasse met deskundig advies!
De Wim ter Braake Motoren kledingafdeling herbergt alle soorten en maten kleding, maar ook motorjeans, laarzen, handschoenen, onderkleding, colletjes, diverse accessoires, sloten en communicatiesystemen. Letterlijk van a tot z en van top tot teen.

Die beschermende laag om jouw lichaam is alleen heel persoonlijk. Niet alleen voorkeur voor kleur, soort en maat, maar ook gebruikte materialen en het beoogde gebruik bepalen namelijk een heel groot deel van de juiste kledingkeuze.

Wat past nu het beste bij jou? Daar draait het om! Om hierbij te helpen is er altijd een vaste medewerker van de kledingafdeling aanwezig. Zij kunnen je goed adviseren en helpen graag bij het maken van de juiste kledingkeuze.

Tegenwoordig is er veel keuze in mooie kleding, alle kleding die bij Wim ter Braake Motoren in de showroom hangt biedt voldoende bescherming. Zo is de combinatie tussen ‘’mooie en goed beschermende’’ kleding makkelijker te maken.

Werkplaats…. open en heel persoonlijk!
De spil van het bedrijf: “de ruime, open werkplaats”. Het technisch team beschikt over een zeer ruime, moderne en nette werkplaats waarbij bewust gekozen is voor een open opzet waar u gemakkelijk een ‘kijkje in de keuken’ mag nemen. Het werkplaatsteam is professioneel opgeleid en heeft een zeer ruime sleutelervaring met alle mogelijke merken/types motoren. Natuurlijk heeft men alle kennis in huis van het huismerk Kawasaki, maar juist door hun ruime en jarenlange ervaring is men zeer allround geworden. U kunt dus vanzelfsprekend ook voor alle andere motormerken terecht bij Wim ter Braake Motoren! Ook de oudere motoren, klassiekers, zijspancombinaties en quads is men van harte welkom.

Met behulp van onze Texa navigator diagnose-apparaat kunnen wij alle merken uitlezen en bv. storingscodes resetten en service-intervallen instellen. Wij kunnen op deze manier zo efficiënt mogelijk aan uw motorfiets sleutelen. Natuurlijk wordt hierbij de kwaliteit niet vergeten. Niet voor niets werd onze werkplaats door de Bovag met 5 sterren gecertificeerd! Kom gerust een keer langs om eens persoonlijk kennis te maken met ons werkplaats-team!

Haal- en brengservice
In de winterperiode biedt Wim ter Braake Motoren u bij onderhoud een unieke, maar vooral gratis haal- en brengservice (door het hele land). In overleg kan men de motor bij u thuis ophalen en indien gewenst ook weer terugbrengen.

Het enige wat men terugvraagt voor deze service is begrip voor de (transport)-planning. Om deze service optimaal op elkaar af te stemmen, probeert men natuurlijk zo veel mogelijk te combineren. Dit kan in de praktijk inhouden dat het eventjes duurt voordat men de motor bij u kan ophalen. Wim ter Braake Motoren probeert dit echter altijd z.s.m. te regelen. Tevens is er de mogelijkheid om de motor te stallen in een ruime en verwarmde winterstalling. Vraag naar mogelijkheden.

Motor huren bij Wim ter Braake Motoren
Huren van een motor kan het hele jaar door. Op mooie dagen in de zomer of op heerlijke dagen in de winter die koeler zijn. Wil je graag een motor kopen maar weet je niet of deze wel aan al je wensen zal voldoen? Huur dit type motor dan voor een dag en kom er zo achter of deze voor jou is gemaakt.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App