Racesport.nl partner van de week: Casco Sportivo

57
casco sportivo

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag regelmatig één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Casco Sportivo

Als motorrijder ben je kwetsbaar en een veilig pak is dan ook een absolute vereiste. Een goed pak moet comfortabel zitten, slijtvast zijn onder de meest extreme omstandigheden en moet je primair bescherming bieden tegen letsel bij ongevallen. Kortom, een goed pak is als een tweede huid. Casco Sportivo levert Gimoto maatpakken die voldoen aan veiligheidseisen voor zowel circuit, dirttrack als openbare weg. Koop je pak zoals jij hem wilt!

casco sportivo


Gimoto

Met meer dan honderd jaar ervaring is Gimoto, gevestigd in het mooie Lombardije – Italië, één van de meest toonaangevende producenten op het gebied van lederen motorkleding.

Vanaf de oprichting in 1890 door de familie Mazzola die het bedrijf vandaag de dag nog steeds runt, begon Gimoto haar bedrijfsactiviteiten met de productie van lederen handschoenen, een markt die een trend zette in de daaropvolgende eeuwen waarna het scala aan motorkleding werd verrijkt.

In 1978 zag Gilberto Mazzola de omzet van Gimoto dusdanig toenemen dat ze uitgroeide tot nationaal één van de meest toonaangevende producenten op het gebied van lederen motorkleding voor zowel circuit als openbare weg.

Tegenwoordig wordt Gimoto geleidt door de broers Andrea en Daniele Mazzola die garant staat voor een frisse kijk op zaken vanuit elk denkbaar perspectief. Door de markt te benaderen vanuit het respect voor de bedrijfs- en familietradities is Gimoto in staat gebleken stabiel te groeien en het marktleiderschap te consolideren.

Een sterke klantgerichte filosofie ondersteunt het management in de uitvoering van de bedrijfsprogramma’s, missie en visie. Door het aan bieden van op maat gemaakte, gepersonaliseerde motorkleding op basis van de wensen en eisen van de klant, wordt de klantgerichte filosofie effectief ten uitvoer gebracht.

De wijze waarop Gimoto haar productie realiseert en de klant tevreden stelt is het ultieme onderscheidende vermogen ten opzichte van de concurrentie.

Contactinformatie: